яз.Лобош - с.Радибош

Модератор: Кърцата

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

яз.Лобош - с.Радибош

Мнение от Николай Неделков »

Значи искам да попитам нещо много важно за мен :oops: Отивам утре и другиден на палатка на Лобош,от към с.Радибош.Знам че има костур и що годе прилична каракуда,ще пробвам на рибе и торен,защото друг път съм имал успех там на такава стръв,но въпроса ми е: Дали може да излезне някой шаран или каракуда над кило на косъм на царевица? Сега може да кажете че това е голям язовир и всичко е възможно,но на мен ми трябва достоверна информация,за да знам заслужава ли си да нося шаранджийските въдици,изобщо хващал ли е някой скоро там шаран или едра каракуда,и ако да,моля да ме насочи къде точно,към скалите или по-навътре в залива.Благодаря предварително,наслука на всички :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indiotrak
новобранец
новобранец

Мнение от indiotrak »

колега виж сега на лобош има риба носи си шаранджйките но никои неможе да ти гарантира добар или лош улов това си е до касмет аз сам чувал за мн добри изледи и за капо такаче това си е до късмет наслука от мене :wink: пиши какво си хванал като се върнеш
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Мини откъм Поцърнинци , според мен там би трябвало да излезе нещо по-едро .Наслука !
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Заслужава си да опиташ.От ляво на асфалта към залива има орех и пред него посока устието на времето стърчаха 2ореха на 30-40м. от брега.Това е точно разширението на залива,опитаи там едно време много вървеше.Но,нямаше раци така че сложи повдигач на косъма.Друг е въпроса че ще иска и захранка с царевица ,било с лодка или прашка.Защото тая гад изяжда всичко ,брах им ядовете на Бегуновци преди години.Пиши какво си направил и опитвали се още някой да събира такси.Успех.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

внимавай,че откъм поцърненци ако эавали няма иэлиэане.а хубава каракуда преди две седмици даваше от към ковачевци в началото на гората
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”