Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Тракиец
Модератор: Кърцата
- StoychevV
- разбира нещата
Тракиец
Здравейте!
От сряда заминаваме за тракиец въпросът ми е от към Николово или Петелово да застанем.Ще ходиме с приятел от Хасково но той няма инфо.Моля за малко информация и горе доло какви са дълбочите покрай брега 10-15 м и на вътре
Благодаря предварително а и там сме до събота
От сряда заминаваме за тракиец въпросът ми е от към Николово или Петелово да застанем.Ще ходиме с приятел от Хасково но той няма инфо.Моля за малко информация и горе доло какви са дълбочите покрай брега 10-15 м и на вътре
Благодаря предварително а и там сме до събота
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Re: Тракиец
според мен николовския ръкав е по-добър..имал съм по-голяма слука там...а и е идеален за бяла риба-под гробищата...петеловския ръкав е по-плитък и се плаши рибата и не взима активно....
Здравейте колеги.Мисля да отида до язовира но ме интересува мога ли от селото Тракиец да стигна до водата.Или евентуално от Гълъбец.Ходил съм там но само до село Николово.Мисля да влизам с лодка но не ми се иска да ходя чак до там.Ще съм благодарен ако някой сподели. 

От с. Тракиец като застанеш срещу стената хващаш в дясно покрай нея и се качваш на язовира.Пътя е черен, но добър.При дъжд нямам представа как е.Намремето на около три км. от стената беше забранено за риболов.По този път стигаш една малка горичка слещу едно островче.Мисля, че е единствената сянка в района.Иначе от към опашката пътуването по черни пътища е по-малко.Сянка също няма.
То и сега има някаква забрана,затова и се чудя.Ама май че както се очертва ще слезна до Николово поне знам за какво става дума.Намремето на около три км. от стената беше забранено за риболов.
Благодаря.
-
- ще става разбирач
шарана излезна ли вече на тркиец