Тракиец

Модератор: Кърцата

Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Тракиец

Мнение от StoychevV »

Здравейте!
От сряда заминаваме за тракиец въпросът ми е от към Николово или Петелово да застанем.Ще ходиме с приятел от Хасково но той няма инфо.Моля за малко информация и горе доло какви са дълбочите покрай брега 10-15 м и на вътре
Благодаря предварително а и там сме до събота
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Тракиец

Мнение от enterprise »

според мен николовския ръкав е по-добър..имал съм по-голяма слука там...а и е идеален за бяла риба-под гробищата...петеловския ръкав е по-плитък и се плаши рибата и не взима активно....
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

Здравейте колеги.Мисля да отида до язовира но ме интересува мога ли от селото Тракиец да стигна до водата.Или евентуално от Гълъбец.Ходил съм там но само до село Николово.Мисля да влизам с лодка но не ми се иска да ходя чак до там.Ще съм благодарен ако някой сподели. :wink:
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

От с. Тракиец като застанеш срещу стената хващаш в дясно покрай нея и се качваш на язовира.Пътя е черен, но добър.При дъжд нямам представа как е.Намремето на около три км. от стената беше забранено за риболов.По този път стигаш една малка горичка слещу едно островче.Мисля, че е единствената сянка в района.Иначе от към опашката пътуването по черни пътища е по-малко.Сянка също няма.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

Намремето на около три км. от стената беше забранено за риболов.
То и сега има някаква забрана,затова и се чудя.Ама май че както се очертва ще слезна до Николово поне знам за какво става дума.
Благодаря.
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

шарана излезна ли вече на тркиец
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”