Как Се Връзва Кука

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
NeRo0`
новобранец
новобранец

Как Се Връзва Кука

Мнение от NeRo0` »

Здравейте аз съм нов в сайта и в риболова ходя с вуичко ми на риба и тои ми помага като има авария но иска ми сам да се справям ... Въпроса ми е следния след как да закача нова кука за влакното как точно става ? Мерси Предварително
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Как Се Връзва Кука

Мнение от Манастира »

Най-добре е "вуичко" да връзва а ти да гледаш,но щом искаш и компа да ти помага-виж това:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BA%D0%B8
yancho.1996
новобранец
новобранец

Мнение от yancho.1996 »

мерси и на мен помогнахте ;)
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

Мерси но намерих и по лесен начин с готови куки само да направиш ушето :) се пак мерси много
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Freaky.. »

Абе готови куки какъв рибар си ако не можеш 1 кука да вържеш Изображение
пак си купувай готови но се пак по добре е да можеш да връзваш така ще си един ход напред :smt023 :smt023
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

Freaky.. написа:Абе готови куки какъв рибар си ако не можеш 1 кука да вържеш Изображение
пак си купувай готови но се пак по добре е да можеш да връзваш така ще си един ход напред :smt023 :smt023
дам прав си ама ми е мн трудно :Х :roll:
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Freaky.. »

Ти даже май си по голям от мене аз съм на 15 та спокойно мене ме болеше палеца и показалеца от тренирофки ма ти казвам цял ден съм връзвал та да сванеш по бързо и да ти е по лесно земи някакъв конец и навии напримерно на щищче пробвай първо след това на кука такава дет ще ловиш ако е много малка първо пробвай с по голям размер и така докато свикнеш ама се пак мене на много по труден начин са ме учили че като ги гледах тея картинки и направо се изумявах какви усилия положих за подобен възел но завързан по друг начин та ще свикнеш всичко е трудно в началото :) :)
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

Freaky.. написа:Ти даже май си по голям от мене аз съм на 15 та спокойно мене ме болеше палеца и показалеца от тренирофки ма ти казвам цял ден съм връзвал та да сванеш по бързо и да ти е по лесно земи някакъв конец и навии напримерно на щищче пробвай първо след това на кука такава дет ще ловиш ако е много малка първо пробвай с по голям размер и така докато свикнеш ама се пак мене на много по труден начин са ме учили че като ги гледах тея картинки и направо се изумявах какви усилия положих за подобен възел но завързан по друг начин та ще свикнеш всичко е трудно в началото :) :)
Много си прав всяко начало е трудно и мерси за съвета :P :P :P ще се уча :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”