Колеги моля за малко помощ!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Мерси за бързия отговор! Дано да ги има тези тройки в Плевен!:)
Значи МСС модела взимам 2 броя от MBS ще взема един брой защото ми се иска да взема и MRS - него май не го харесваш?:)
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Няма Голди което да не харесвам :D Просто с годините съм си изградил предпочитания към определено оцветяване на определени модели воблери :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

sandy написа:Добре ще те послушам!!!

И няма да сбъркаш. Аз също имам такъв и на него съм закачал най-много кефали.

Павка какво ще кажеш за MRS ?

а за този Изображение
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

tetko по-горе го казах
Няма Голди което да не харесвам
:D Иначе и Голди и показаните от теб тракалки са копия на Американските Бомбър които за жалост нямат внос у нас но пък за сметка на това хората са измислили онлайн търговия и пр. :wink: Иначе самите "бомбърки" от снимката ти са си перфектни клено трепачи ! При тях също е актуален проблема с тройките и доста от тях трябва да бъдат регулирани ( особенно тия мънечките с едната кука ) с клещичките уекичко но за сметка на това ловят кленовете доста по-добре от доста реномирани марки фолери :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Значи воблерчетата са вече купени, но за мое съжаление не е имало от модела МСС който го беше предложил колегата Иванов :evil:
Беше ми неудобно да карам човека да тича и по други магазини заради моите мераци и за това е взел моделите MRS, MBS, MGT, MG! :?
MGT е потъващ това нали не е проблем, гледах останалите да са плаващи! Като е потъващ дадения воблер къде да го използвам в по-големите вирове ли?
Мерси колеги и наслука на всички Ви!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

sandy написа:...заради моите мераци и за това е взел моделите MRS, MBS, MGT, MG! :?
MGT е потъващ това нали не е проблем, гледах останалите да са плаващи! Като е потъващ дадения воблер къде да го използвам в по-големите вирове ли?
...
Абе те и двата газят горе-долу еднакво, но предимството на потъващия е, че застива неподвижно във водата, като изплува съвсем бавно и позволява да му предаваш трептения на място докато си виси на място. Плуващия изхвърча на повърхността като тапа и е неестествено за рибките. Така се лишаваш от още един начин за провокиране на кълване...Преди пак го казах май...
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Павка моля да ме извениш ,защото видях поста ти на втора страница след като бях пуснал моя .

Просто ми беше любопитно , да чуя твоетъо мнение защото от скоро имам един от тези малките бомбери с черния гръб / на снимата / и все още немога да го оценя.

Поздарви и наслука.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

И сега последно питане за тези Голдита!:)
За распер стават ли? Някой имал ли е расперска слука на тези воблерчета?
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

С няколко думи............доволен съм от Голдитата :)
В събота 6:40 бяхме на Осъма! Реката малко голяма и леко замътена!
Аз хвърлях на голди брата и жената на воблерчета имитация на жабче!
Резултата аз хванах 3 кефалчета те по 1 ! Рибите бяха доста дребни сигурно под педя :x Към 8 4аса реката се замъти още повече направо си стана кафява и спининга приключи! Помятахме малко на влашка и аз хванах още едно кефалче на стръв ролце от рак, тези който ги продават по магазините..полуфабрикатите!
В 9.30 се изнесохме на бързо към р.Вит при село Търнене. Реката също мътна :cry:
От там хайде на Чернялка при с.Картожабене имах няколко удара но не се закачиха, но на един дълбок вир забодох един доста добър клен за тази река 27 см. :P
Тръгнах ме си към 12.30 часа!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”