Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Колеги моля за малко помощ!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
tetko по-горе го казах
Иначе и Голди и показаните от теб тракалки са копия на Американските Бомбър които за жалост нямат внос у нас но пък за сметка на това хората са измислили онлайн търговия и пр.
Иначе самите "бомбърки" от снимката ти са си перфектни клено трепачи ! При тях също е актуален проблема с тройките и доста от тях трябва да бъдат регулирани ( особенно тия мънечките с едната кука ) с клещичките уекичко но за сметка на това ловят кленовете доста по-добре от доста реномирани марки фолери 
Няма Голди което да не харесвам

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sandy
- ще става разбирач
Значи воблерчетата са вече купени, но за мое съжаление не е имало от модела МСС който го беше предложил колегата Иванов
Беше ми неудобно да карам човека да тича и по други магазини заради моите мераци и за това е взел моделите MRS, MBS, MGT, MG!
MGT е потъващ това нали не е проблем, гледах останалите да са плаващи! Като е потъващ дадения воблер къде да го използвам в по-големите вирове ли?
Мерси колеги и наслука на всички Ви!

Беше ми неудобно да карам човека да тича и по други магазини заради моите мераци и за това е взел моделите MRS, MBS, MGT, MG!

MGT е потъващ това нали не е проблем, гледах останалите да са плаващи! Като е потъващ дадения воблер къде да го използвам в по-големите вирове ли?
Мерси колеги и наслука на всички Ви!
Абе те и двата газят горе-долу еднакво, но предимството на потъващия е, че застива неподвижно във водата, като изплува съвсем бавно и позволява да му предаваш трептения на място докато си виси на място. Плуващия изхвърча на повърхността като тапа и е неестествено за рибките. Така се лишаваш от още един начин за провокиране на кълване...Преди пак го казах май...sandy написа:...заради моите мераци и за това е взел моделите MRS, MBS, MGT, MG!![]()
...
Павка моля да ме извениш ,защото видях поста ти на втора страница след като бях пуснал моя .
Просто ми беше любопитно , да чуя твоетъо мнение защото от скоро имам един от тези малките бомбери с черния гръб / на снимата / и все още немога да го оценя.
Поздарви и наслука.
Просто ми беше любопитно , да чуя твоетъо мнение защото от скоро имам един от тези малките бомбери с черния гръб / на снимата / и все още немога да го оценя.
Поздарви и наслука.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- sandy
- ще става разбирач
С няколко думи............доволен съм от Голдитата
В събота 6:40 бяхме на Осъма! Реката малко голяма и леко замътена!
Аз хвърлях на голди брата и жената на воблерчета имитация на жабче!
Резултата аз хванах 3 кефалчета те по 1 ! Рибите бяха доста дребни сигурно под педя
Към 8 4аса реката се замъти още повече направо си стана кафява и спининга приключи! Помятахме малко на влашка и аз хванах още едно кефалче на стръв ролце от рак, тези който ги продават по магазините..полуфабрикатите!
В 9.30 се изнесохме на бързо към р.Вит при село Търнене. Реката също мътна
От там хайде на Чернялка при с.Картожабене имах няколко удара но не се закачиха, но на един дълбок вир забодох един доста добър клен за тази река 27 см.
Тръгнах ме си към 12.30 часа!

В събота 6:40 бяхме на Осъма! Реката малко голяма и леко замътена!
Аз хвърлях на голди брата и жената на воблерчета имитация на жабче!
Резултата аз хванах 3 кефалчета те по 1 ! Рибите бяха доста дребни сигурно под педя

В 9.30 се изнесохме на бързо към р.Вит при село Търнене. Реката също мътна

От там хайде на Чернялка при с.Картожабене имах няколко удара но не се закачиха, но на един дълбок вир забодох един доста добър клен за тази река 27 см.

Тръгнах ме си към 12.30 часа!