Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Определено!jagger1 написа:..останалите колеги също. Благодаря ти предварително.

-
- кандидат преподавател
Дааа много интиресни воблери сте си спретнали.А аз нещо занемарих дялкането.
Пухчо
обичамте де .Колегите да не си помислят нещо гейско ей 
приятелска либов е туй
Пухчо

приятелска либов е туй
Последно промяна от ivo75 на Пет Юни 17, 2011 9:17 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Абсолютно!ivo75 написа:Колегите да не си помислят нещо гейско ей
приятелска либов е туй

-
- кандидат преподавател
Апсилютно правPooh написа:Абсолютно!ivo75 написа:Колегите да не си помислят нещо гейско ей
приятелска либов е туйИмаме обща любов - спининга!
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
брях ми то значи сички съ обичаме бря
1.колега spoon23 а фолиото на воблерите какво е и с какво го залепяш
2. какъв лак използваш , че аз нещо не съм монго доволен от яхтения лак , защото след 4-5 атаки на бяла рипка по мойте воблери лака започна да се бели и се наложи да ги лакирам на ново
1.колега spoon23 а фолиото на воблерите какво е и с какво го залепяш
2. какъв лак използваш , че аз нещо не съм монго доволен от яхтения лак , защото след 4-5 атаки на бяла рипка по мойте воблери лака започна да се бели и се наложи да ги лакирам на ново
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Фолиото е самозалепващо алуминиево.Продава се на ролки в железариите.Люспите си ги правите като драскате леко по фолиото с нещо ,например тъпата страна на игла.Използвам автоемайллак пф18 на СЕЛТ(еднокомпонентен).За него нямам никакви наблюдения.По добра твърдост ще се постигне с двукомпонентен лак.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- фен клуб-скобар
Направо са като купешки браво.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Благодаря ти колега за инфото - за сребристите люспи. Пожелавам ти, рибките да го харесат много и постоянно да се заиграват с тях. Много слука през годината, а съм сигурен, че удоволствието ти ще е двойно по-голямо с тези воблерчета. Друго си е да ти кълве на нещо, което си сътворил сам. Успех. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
благодаря за инфто колега , трябва и аз да пробвам това фолио
иначе много са добри фофлерчетата , браво
иначе много са добри фофлерчетата , браво
Каква е тази бялата течност, в която ги потапяте?
Аз ползвам един универсален кит, но той не е течен, а като паста и трудно се наняся разномерно, след което иска много шлайфане.
Аз ползвам един универсален кит, но той не е течен, а като паста и трудно се наняся разномерно, след което иска много шлайфане.
бяла боя колега
ките се ползва да се запълнят неравности някви ако има
ките се ползва да се запълнят неравности някви ако има
Колеги,има ли някой от Плевен,който се занимава със самоделки и да попитам от къде се снабдява с дураформ.Харесвам спининговия риболов,ама ми идва малко скъпичко да късам 10толевки редовно,а и ми се вижда достаа зарибяващо да издялкаш нещо хубаво с ръцете си.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Аз съм от Плевен колега но не ги правя от дураформ защото и аз незнам от каде аз ги правя от чамово дърво.Ако имаш възможностите да използваш бреза или липа ще е подобре така ме посаветва един колега а колкото до дураформ някой друг да ти помогне
ето я темичката http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=44627
Дано съм помгнал
ето я темичката http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=44627
Дано съм помгнал

Ще кажа нещо, за което много хора може да ме псуват...
Привечер се разхождаш по някоя улица, харесваш си рекламна табелка дебела 3-10 мм, на пръв поглед от бяла пластмаса...натискаш леко с нокът и ако потъне мъничко-става...следва откъртване и бягане...ех, добрите стари времена, когато воблеродялкането тепърва започваше...
Привечер се разхождаш по някоя улица, харесваш си рекламна табелка дебела 3-10 мм, на пръв поглед от бяла пластмаса...натискаш леко с нокът и ако потъне мъничко-става...следва откъртване и бягане...ех, добрите стари времена, когато воблеродялкането тепърва започваше...