Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- devesil4o
- научил се да хвърля
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Информация за манифестацията в пристанището
-много лодки-риба малко.За капак след десет имаше атака на кандидат харипи
Е има за мезе за две бутилки бело

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
-
- научил се да хвърля
Днес пред Галата 2 кг. граца.
Най-добре излизаше рано сутрин между 8-12 метър.
Най-добре излизаше рано сутрин между 8-12 метър.
Айде и аз да кажа,рано рано в 6ч. бяхме пред Галата.Почнахме с летящ старт, пълни чепарета, в последствие постепено затихна,търсихме го от там до черноморец и обратно,никъде нищо и към 11 газ към базата.Резултата -пак една кофа и малко от квадратните бели-двама.Рибата се въртеше основно на дъното около 11я метър.Прав е Дели че който иска да си хване доволно рибка трябва да е там рано.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Днес на Нои от 18.00-20.00ч. -- ПЪЛНО КАПО !!!
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вакрил го е писал.
И понеже и ний бяхме там рано,
направихме по няколко добри чепарета,
после си минахме на план А - попчета.
Не че беше бой,ама такива моменти се помнят мнооого дълго.

Абе по около 2 кила на калпак смесено си направихме де.

Козата си сака пърча - попа-скаридата.
И понеже и ний бяхме там рано,
направихме по няколко добри чепарета,
после си минахме на план А - попчета.
Не че беше бой,ама такива моменти се помнят мнооого дълго.

Абе по около 2 кила на калпак смесено си направихме де.

Козата си сака пърча - попа-скаридата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Инфото за събота и неделя от мен.........от Галата до Камчия малки разпокъсани пасажи сафрид преминаващи на голям интервал от време ,морето ври от ува,дано да докара хищник на есен,сафрида дава по добре рано сутрин/тази така и не е видях/
понеже съня е половин здраве
колкото риба съм взел беше само и единствено заради наличието ми на сонар.Попа си яде прилично като си иска скаридата,ами това от мен,приятна седмица на всички .............

За да поискаш, трябва да дадеш
Вчера сутрин на входа на канала от 5:30 до 11:30 даваше граца основно, по 1-2 риби на чепаре
(ако това е даване)
, но беше редовна до към 8-8:30. Временни включвания на хариб с добри размери и по-късно и на по-дребни
. След 9:30 до Траката - Двореца, Поп и едри дракони, единия севтоса колегата на първото пускане, но без поражения и давай обратно. Тройка екипаж с 7кила
.

Днес от 8,30 до 15,30 на Бяла доволно,двама 7кг кая. Делфини колкото си поискате.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- smel1968
- ще става разбирач
В езерото на 9 буй/намира се посока с/у яхт базата и Веслец/ от 3 дена има 2 лодки постоянно почти целия ден-по потвърдена информация вечерта от 17.0ч.до 21.0 ч. имат по над 40 риби на човек/незна през деня колко още имат/.Мой познат е спрял да полови при тях в 18.0 ч.-и има 42 едри хариба до 21.0.ч.Основно горна риба-като казва че в повечето случаи горните 2 куки на чепарето са били над водата.Днес минах от там сутринта в 7.00 ч. и тези 2 лодки пак бяха там.Ама нали съм на работа......
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- borkok
- научил се да хвърля
Някой колега да има инфо за НОЙ
Че вече 6 дни не съм влизал за сафрид 

Аз всяка събота и неделя влизам на почивка , по традиция и този уикенд не пропуснах 9ти и 10ти, в събота имам 6кг кая от 5ч сутринта до 18ч с прекъсване на обяд за бира и плаж, неделя имам около 3кг кая и 1кг граца , чакам с нетърпение и тази събота и неделя , чудесно се разпуска в морето
ако някой е мераклия да влиза между почивка и траката да драсва там съм всяка седмица 

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Преди 2-3 дена нямаше нищо , от тогаз и аз не съм влизал на Нои.borkok написа:Някой колега да има инфо за НОЙЧе вече 6 дни не съм влизал за сафрид
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Е кво стана днес?....лодки сутрин, лодки надвечер...иии...някой закачи ли нещо на чепарето или... :не знам: Тя мойта май беше разходка с лодка пак?! Аспарухово-Галата-Фичоза, че и малко по нататък. Сафрид - нъц, а Кая - чат пат. После айде към езерото, ама...карагьоз -
И тъй - обратно към Галата, където от 11.30 до 14ч и от 15.30 до 17.30 отървах капото с малко кая-едро, дребно, средно - всякъв размер! хапваше попа, амаааа - тука има, тука нема! Пусни котва, вдигни котва и така, докът сфършиха скаридките !

Горкичкия, жив да те ожали човекnov написа:... отървах капото с малко кая-едро, дребно, средно - всякъв размер! хапваше попа, амаааа - тука има, тука нема! Пусни котва, вдигни котва и така, докът сфършиха скаридките !

и срама няма;
наздраве;