Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Николаевка:)
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Промених заглавието на темата и смятам тук да пиша за всички успешни излети през годината на НиколаевкаNedeltcho Delev написа:Браво момчета за хубавия излет,завидях ви,та който сее той ще жъне,само не разбрах на кой водоем сте били?Продължанайте в същия дух и много много НАСЛУКААААААААА

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами айде смятай...от 21 часа вечерта до 5 сутринта не сме презареждали и от всички въдици само на една стръвта беше леко гризана от раци! Горе долу има един час, час и нещо мисляkalkan4o написа:..стръвта държи ли поне час под водата ?

През деня същата работа, почти не сме презареждали...чудна работа

Както каза един познат, който също ловеше на язовира...Аве, ко прайте с тия раци?

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията.rikosheth написа:Ами айде смятай...от 21 часа вечерта до 5 сутринта не сме презареждали и от всички въдици само на една стръвта беше леко гризана от раци! Горе долу има един час, час и нещо мисляkalkan4o написа:..стръвта държи ли поне час под водата ?.
През деня същата работа, почти не сме презареждали...чудна работа?!
Както каза един познат, който също ловеше на язовира...Аве, ко прайте с тия раци?А де?
Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече...

За бракониерите само слънчаци
!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами и аз така, но този път...изненада, дори на млечна си лових безгрижно!kalkan4o написа: Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече...

kalkan4o , кога м/у другото ходи последно на Николаевка или въобще на риба(морето не се брои), че нещо ми убягват твои репортажи от излети последните няколко месеца...или просто не пишеш?

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много помниш за кукитеrikosheth написа:Ами и аз така, но този път...изненада, дори на млечна си лових безгрижно!kalkan4o написа: Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече...![]()
![]()
![]()
kalkan4o , кога м/у другото ходи последно на Николаевка или въобще на риба(морето не се брои), че нещо ми убягват твои репортажи от излети последните няколко месеца...или просто не пишеш?Пък съм ти обещал едни куки..ама като се видим на сладководно!

В момента наистина не съм ходил за риба на язовир от месец и половина и то е от липсата на такъми.Но след около месец почвам най-редово да ходя

Иначе последно ходих на николаевка този януари в големите жеги за онова време,иначе имам 3-4 излета за развъдниците там и още 3 на левски

След месец да му мислят шараните

!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Aз лично нямам такава информация ама ми е интересно да чуя какво ти казаха, че давало по добре...по добре като количества риба която се лови или по добре като големина риби?Nasko64 написа:Колеги,имате ли информация за малкия язовир на Николаевка,на мен ми казаха че там давало по добре отколкото на големия.Благодаря

Като количество и като големина,става въпрос за шарана.rikosheth написа:Aз лично нямам такава информация ама ми е интересно да чуя какво ти казаха, че давало по добре...по добре като количества риба която се лови или по добре като големина риби?Nasko64 написа:Колеги,имате ли информация за малкия язовир на Николаевка,на мен ми казаха че там давало по добре отколкото на големия.Благодаря
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И дума да не става.rikosheth написа:Ей тва исках да чуя!kalkan4o написа:След месец да му мислят шараните.
Бях решил , че се отказваш и само у форума ша ги дърпаш
Веднъж влезе ли люспата в главата остава до гроб,а може би и след това

!