Николаевка:)

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Nedeltcho Delev написа:Браво момчета за хубавия излет,завидях ви :smt041 ,та който сее той ще жъне,само не разбрах на кой водоем сте били?Продължанайте в същия дух и много много НАСЛУКААААААААА
Промених заглавието на темата и смятам тук да пиша за всички успешни излети през годината на Николаевка :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

:smt038 бах таз николаевка, бах таз миризлива царевица, бах тез амури :smt119 :prayer:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

farfuec написа::smt038 бах таз николаевка, бах таз миризлива царевица, бах тез амури :smt119 :prayer:
Ники, нали и аз тва разправям! :smt044 :smt044 :smt044 Дека са ми шараните? :roll: :shock: :smt119
Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Благодаря за инфото :wink: .

И все пак колеги Варненци...стръвта държи ли поне час под водата ?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

kalkan4o написа:..стръвта държи ли поне час под водата ?
Ами айде смятай...от 21 часа вечерта до 5 сутринта не сме презареждали и от всички въдици само на една стръвта беше леко гризана от раци! Горе долу има един час, час и нещо мисля :wink: .
През деня същата работа, почти не сме презареждали...чудна работа :roll: ?!
Както каза един познат, който също ловеше на язовира...Аве, ко прайте с тия раци? :shock: А де?
Изображение
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Сектора куц както казва друг познат ни рак ни риба :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

rikosheth написа:
kalkan4o написа:..стръвта държи ли поне час под водата ?
Ами айде смятай...от 21 часа вечерта до 5 сутринта не сме презареждали и от всички въдици само на една стръвта беше леко гризана от раци! Горе долу има един час, час и нещо мисля :wink: .
През деня същата работа, почти не сме презареждали...чудна работа :roll: ?!
Както каза един познат, който също ловеше на язовира...Аве, ко прайте с тия раци? :shock: А де?
Благодаря за информацията.

Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече... :shock:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

kalkan4o написа: Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече... :shock:
Ами и аз така, но този път...изненада, дори на млечна си лових безгрижно! :shock: :shock: :shock:
kalkan4o , кога м/у другото ходи последно на Николаевка или въобще на риба(морето не се брои), че нещо ми убягват твои репортажи от излети последните няколко месеца...или просто не пишеш? :roll: Пък съм ти обещал едни куки..ама като се видим на сладководно! :wink:
Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

rikosheth написа:
kalkan4o написа: Защото аз колкото пъти съм ходил там каквато и царевица да сложа без суха стой 15-20 минути и я няма вече... :shock:
Ами и аз така, но този път...изненада, дори на млечна си лових безгрижно! :shock: :shock: :shock:
kalkan4o , кога м/у другото ходи последно на Николаевка или въобще на риба(морето не се брои), че нещо ми убягват твои репортажи от излети последните няколко месеца...или просто не пишеш? :roll: Пък съм ти обещал едни куки..ама като се видим на сладководно! :wink:
Много помниш за куките :lol: .

В момента наистина не съм ходил за риба на язовир от месец и половина и то е от липсата на такъми.Но след около месец почвам най-редово да ходя :wink: .Случи се случка с такъмите ми просто...по конкретно въдиците.Сега съм си взел род-под на JRC скоро ще си купя и 3 Skyliner на JRC...и изобщо всичко ще ми е наред и почвам да ходя отново :wink: .

Иначе последно ходих на николаевка този януари в големите жеги за онова време,иначе имам 3-4 излета за развъдниците там и още 3 на левски :wink: .А последно риба от голяма николаевка ми е чак от миналата година :oops: :wink: .

След месец да му мислят шараните :lol: .
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Колеги,имате ли информация за малкия язовир на Николаевка,на мен ми казаха че там давало по добре отколкото на големия.Благодаря
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Nasko64 написа:Колеги,имате ли информация за малкия язовир на Николаевка,на мен ми казаха че там давало по добре отколкото на големия.Благодаря
Aз лично нямам такава информация ама ми е интересно да чуя какво ти казаха, че давало по добре...по добре като количества риба която се лови или по добре като големина риби? :shock:
Изображение
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

kalkan4o написа:След месец да му мислят шараните :lol: .
Ей тва исках да чуя! :smt023 Бях решил , че се отказваш и само у форума ша ги дърпаш :wink:
Изображение
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

rikosheth написа:
Nasko64 написа:Колеги,имате ли информация за малкия язовир на Николаевка,на мен ми казаха че там давало по добре отколкото на големия.Благодаря
Aз лично нямам такава информация ама ми е интересно да чуя какво ти казаха, че давало по добре...по добре като количества риба която се лови или по добре като големина риби? :shock:
Като количество и като големина,става въпрос за шарана.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Шарани по големи от 10 кг. и то на малкия на Николаевка?!? :shock: Тцъ, тцъ...забрави! :smt018
Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

rikosheth написа:
kalkan4o написа:След месец да му мислят шараните :lol: .
Ей тва исках да чуя! :smt023 Бях решил , че се отказваш и само у форума ша ги дърпаш :wink:
И дума да не става.

Веднъж влезе ли люспата в главата остава до гроб,а може би и след това :wink: .Като съм готов за подвизи Вие ще се първите на които ще пиша в очакване да кажете кога мога да се присъединя с Вас ако желаете :lol: ...та да ме научите да хващам шарани :wink: .
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”