Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Нов извънбордов двигател Меркюри!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Нов извънбордов двигател Меркюри!
Колеги за всички които търсят двигатели на старо препоръчвам да си купят чисто нов Меркюри.Цената е в долари и курса долар-лев все още е много изгоден.10 коня двутактов с къс ботуш,струва 2600 $.Лично аз след дълго лутане из обявите реших,че не си струва да спестиш 500-600 лв.за двигател на 4-5 години, да не говорим за двигатели на 10-15 год. които масово се внасят с което чистим складовете на колегите от Западна Европа.Само да добавя,че е удоволствие да го слушам как мърка 

Re: Нов извънбордов двигател Меркюри!
И аз си търся свигател 15коня .От щатите ли го взимаш?защото цените там са супер.Но с вноса незнам как стоят нещата
Може ли малко инфо?
Поздрави
Може ли малко инфо?
Поздрави
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от Щатите транспорта ще излезе доста... +6% МИТО И 20% ДДС ВЪРХУ ВСИЧКО..
Има и други варианти за НОВ двигател освен Меркури, но няма да си правя автореклама...
Има и други варианти за НОВ двигател освен Меркури, но няма да си правя автореклама...
Колега наскоро си купихме нов Меркюри 15 к.с. - 4 такта ,къс ботуш,много е хубав но започна да влачи мъртви води и ще го сменяме за такъв с дълъг или ще режем малко транцевата дъска . Идва ни доста мощен за лодката.
На два м/ч работа е –направо мърка, да му мисли паламуда.Та мисълта ми е ,наистина сега е момента да се купуват - сглобявани са в Япония и Белгия и не минават през турски дилър
На два м/ч работа е –направо мърка, да му мисли паламуда.Та мисълта ми е ,наистина сега е момента да се купуват - сглобявани са в Япония и Белгия и не минават през турски дилър
Всъщност по повод на двигателите - продавам Сузуки 9.9 ДТ - дълъг ботуш, със сменен импелер и резервен такъв и Джонсън 3.3 - двуцилиндров,дълъг ботуш и двата двутактови. За интересуващите се - 0887 86 47 48 - Николов - Бургас. Е и ако някой се интересува от чисти д-ли - Ветероци -8 к.с без ботуши и Вихър -25 к.с дълъг ботуш - също. Освен за котви стават и да изправят лодки - пробвал съм.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сатсел, само не разбрах, твойта оферта какво общо има с темата

jazzta,нов 15 кс. Меркюри двутактов е само 100 долара по скъп,моя е десет коня и лодка тутраканка/доста тежка-стария материал/направо я изправя.Ако искаш пиши ЛС да ти дам телефона на вносителя-ще ти го прати директно във вас,ако си от далече!
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги!В галерията ми има снимки на извънбордов двигател ЯМАХА-8 к.с.,ако някой има такъв или е работил с такъв мотор нека да каже това дълъг ботуш ли е или къс и ако е дълъг ботуш то търся къс за тоя мотор(мисля че е малко вероятно да намеря но все пак),също няма ръкохватка за управление.Някакви идеи?Ще го използвам на Дунав на тутраканска рибарска лодка от старите с нисък транец(сините)Двигателя е 4-тактов.Ще съм благодарен на всеки който има инфо 

Колега порови се из http://www.mobile.bg раздел извънбордов двигател-има доста вросители на резервни части втора употреба.Успех.
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
БЛАГОДАРЯ!krankal написа:Колега порови се из http://www.mobile.bg раздел извънбордов двигател-има доста вросители на резервни части втора употреба.Успех.
dalgia написа:БЛАГОДАРЯ!krankal написа:Колега порови се из http://www.mobile.bg раздел извънбордов двигател-има доста вросители на резервни части втора употреба.Успех.
Пламен, предлага всички 2тактови и 4тактови двигатели на същия ценови диапазон като колегата който си е купил 10 коня.
Колеги,дайте линк за тези цени на "MERCURY"-интересувам се от нещо м/у 6-10к.с.
Поздрави!
Поздрави!