Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
- djhammerhead
- новобранец
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Здравейте колеги! Имам питане относно язовира малко преди с. Бъта по пътя за Панагюрище (има табела "Спортен риболов" малко преди чешмата). Ето линк от Wikimapia:
http://wikimapia.org/#lat=42.4327695&lo ... 15&l=0&m=b
Някой има ли актуална информация за него? Какви са условията - такси, каква риба излиза, на каква стръв...
Благодаря предварително!
http://wikimapia.org/#lat=42.4327695&lo ... 15&l=0&m=b
Някой има ли актуална информация за него? Какви са условията - такси, каква риба излиза, на каква стръв...
Благодаря предварително!
-
- научил се да хвърля
Колеги някой да има инфо за Звъничево ? Мерси предварително 

-
- научил се да хвърля
Колеги, някой ходил ли е скоро на водоемът при с. Славовица при "Чичо Митко". Интересува ме има ли смисъл в момента да инвестирам там някой лев или не??? Просто по стари данни помня, че там позволяваха да се спи и цената беше за 24 часа. Другото ми питане е за ограденият водоем при с. Бошуля?
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз съм запланувал Славовица,но близките две седмици няма да е. Тази -Банско,другата при бай Марко на Тополница,някоя от следващите ще да е.skitalec написа:Колеги, някой ходил ли е скоро на водоемът при с. Славовица при "Чичо Митко". Интересува ме има ли смисъл в момента да инвестирам там някой лев или не??? Просто по стари данни помня, че там позволяваха да се спи и цената беше за 24 часа. Другото ми питане е за ограденият водоем при с. Бошуля?
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Здравйте, може ли информация за Широка поляна 

- IvanIanushev
- новобранец
Колега, миналата седмица бях на палатка 4 дни, резултата 1 каракуда над килограм, една около 300 грама и 5 червеноперки малки.Пробвахме на какво ли не , на плувка - бял червей, торен, муха, троха , царевица - НИЩО.Дънните стояха по 24 часа 3 дни подред, само на тях извадихме споменатият "улов".За почивка и природа - "6+", за риболов - "2+".garsenov написа:Здравйте, може ли информация за Широка поляна
ех тази славовица,докато я държеще мърков имаше страшно много риба ,а сега тоя мошеник 4и4о митко ли е къв е незнам некъв измислен герой ,затри хубавия язовир,нищо не става от тоя,раз4ита само на стара слава
- koda33
- разбира нещата
Айде малко инфо от Тополница(река и язовир), на реката(при церовския мост
) петък вечерта само един кефал 22 см на блесна , колегите с булда 2-3 маломерки , събота сутринта кефале малко по-голямо от блесната
, събота след обед газ към язовира(от към мухово) ама имахме само бял червей и съответно жената реализира около 40 слънчака за 2 часа , а на блесна излезнаха 2 бр костучета по педя , абе слаба работа, днес след пбед пак така , ама преди да си ръгнем ударих един костур около половинката та оснисли излета днеска )))))
) петък вечерта само един кефал 22 см на блесна , колегите с булда 2-3 маломерки , събота сутринта кефале малко по-голямо от блесната

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Вие ли бяхте на моста с жена ти... аз бях с един директен и един късичак с макара Мичел (което едва ли си забелязал. Бях с камуфлажна риза и до преди да се махна бях на мястото с пейките. Сутринта ви мярнах, после поехме с/у течението. На куршум беше добре, докато с директния нищо не изкарах.
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Дребен костур, уклей и червеноперка. Но и доста риболовци имаше.
http://icokanev.snimka.bg/friends/rozovski-vriz.607377
http://icokanev.snimka.bg/friends/rozovski-vriz.607377
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
-
- вече хвърля и на тежко
Ей, колега и уклея ли излиза там вече. Не съм ходил за риба от 2 години на язовирчето. Преди 4-5 години пуснах 2 кофи уклей и кефал хванати на баластриерата от с.Лозен и се радвам, че се е завъдилicokanev написа:Дребен костур, уклей и червеноперка. Но и доста риболовци имаше.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
- koda33
- разбира нещата
видяхте ))) само че сутринта бях сам и бях нагазил в реката след моста , един луд със спининг и черночервена раница на гърба)))sunnen написа:Вие ли бяхте на моста с жена ти... аз бях с един директен и един късичак с макара Мичел (което едва ли си забелязал. Бях с камуфлажна риза и до преди да се махна бях на мястото с пейките. Сутринта ви мярнах, после поехме с/у течението. На куршум беше добре, докато с директния нищо не изкарах.
Георги Стефанов
- динго
- научил се да хвърля
Вчера на реката от Моста Марица до аза с р.Тополница на жабета и попови лъжички 4бр.едри кефали(по 10-15см)
Направо пълна скърб е нашата река в Пазарджик

Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мани, манидинго написа:Вчера на реката от Моста Марица до аза с р.Тополница на жабета и попови лъжички 4бр.едри кефали(по 10-15см)Направо пълна скърб е нашата река в Пазарджик
![]()