Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Весо, вече няма само ти да си въртиш очите. Я виж моите комбали как се търкалят
.

- Jack Daniels
- разбира нещата
Малиииййй, кой та закопча така, гладеш ше умреш 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Дан съ плаши рибата, като зина една паст срещу нея. Така идват да се подиграват и ... им е за последно
.

На къмпинг европа и даляна отманли като сам влизал беше ми доста мътничко 

...напълно вярно , но към Созопол се избистря - така поне разбрах от колегите ...относно пневматиците - тая риба дето съм я отстрелял - сичко е с ластичен , един метър харпун...верно е - свиквам някакси да "виждам" в мътното , но пусни ме после в бистро море и ми глей сеира - докЪт свикна поне три излета трябва да минат ...водата в била бистра , но Гофуса е от Кюстендилkeriz написа:На къмпинг европа и даляна отманли като сам влизал беше ми доста мътничко

- Jack Daniels
- разбира нещата
Айде малко снимки от победителя, с любезното му съгласие
11 врани със средно тегло 1,4 кгКакто и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Jack Daniels
- разбира нещата
..и на импровизираната почетна стълбица
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Двамцата отпреде не са ли на gunman любимци

-
- новобранец
Па ти не виде ли колко му е кадемлийско пожеланието на Гунман:keriz написа:Двамцата отпреде не са ли на gunman любимци
Ако не беше го благословил, щеше да се изложи като кифла, не ли? Само да каже Сашо Пе.. със неговата самоделка ли ги е изплющел вранките, или с абеланската самоделка.gunman написа:Пламене, аре батка, да си дадем дума, повече да не губим полезна енергия с нашия бивш приятел Сашето. Още повече, че едната самоделка е мое производство, специално направена за неговата екскурзия до ЮАР.![]()
Нека да е жив и здрав. Пожелавам му успехи в състезанията и... на равни.

Бе мани, добре че така стана та му се сбъдна и детската мечта да чуят за него ората оти иначе требваше па да пише за ролерите!
Да си каже Сашето, вероятно си се е представял с новия ултраролер на цена 200коня и че стреля в купчина гарги и стрелата им се нацепва като ...
Другото пророчество накъде е ръгнало
Другото пророчество накъде е ръгнало

gunman написа:Бе... не ми се говори. Пиян руски ГЪЗ, който се изсра на физиономията на всички ни.
За кокошкарите-пандиз, а за "елита" ....![]()
Но така е...
Баща и проигра част от дарените пари по ротативките, вместо да го заклещи тоя тъпан някъде в някое тъмно кьоше и да му прегризе гърлото, като на гнусен долен плъх.
Сега и държавните ни институции показаха среден пръст в лицето на детето.
Има Господ. един ден някой ще си плаща.
-
- новобранец
Абе глей са... Оно не може ем успешно да навържеш заедно конье и мачки у гаражо без да останат кой без око кой без солук, ем да немаш авторитетно мнение по сека шуга на обществото! Еле па ако си абониран и за услугите на Господа и да можеш час по час да го насъскваш по секи помияр дето ти къса нервите. Гофуса барем е обект на положителни заклинания, оти други отнесоха люти клетви! Не знам живи ли са още? Добре че съм дребен оти он се си избира по-едри врагове - по-лесно ги целел, вика, със самоделката! Па и са как си има личен центурион - бегай далече, батка!
Видим дека откак гунман се изходи обилно в темата за подводнио боксhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=171&t=46836 на човеко, он е сопрел да я пуни, оти да има пак место за физиологичните нужди на :Sineok написа: Гофуса барем е обект на положителни заклинания, оти други отнесоха люти клетви! Не знам живи ли са още? Добре че съм дребен оти он се си избира по-едри врагове - по-лесно ги целел, вика, със самоделката! ....
gunman написа: Ако не ти се е изяснило до сега, тук- в тази тема си говорим за наши си работи - самоделки. Говорим си, общуваме си, обменяме идеи и приятелства и ни е гот. Питаш ли се още колко хора има, на които им им е интерсно и четат темите, които на теб не ти се четат въобще![]()
Има наистина много мнения, които на мен не са ми интересни и не ги чета, но не съм тръгнал да се ебавам с техните автори, тъй като цял живот съм си изкарвал парите с труд и нищо никой не ми е дал да имам на готово. Ей затова и аз уважавам техния труд и не съм тръгнал да им се подигравам или дапоказвам надменното си отношение спрямо техните личности.
- barutchiata ©
- Администратор
Спирайте се с глупостите!!!
Ще трия профили! Някои хора като не ви харесват, не им четете постовете и ги подминавайте.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ах колко лИбоФ е прехвръкнала тука.....Къде съм блял.......