Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
А пък ква тръпка е да закачиш 4-5 кила маришки шаран, се едно си закачил експреса Пловдив- София, само като се отпусне по течението и си взима аванс колкото си иска. 

-
- ще става разбирач
Ами тръпката е в това да се окажеш победител в тази схватка колега!То на платено всеки може. 

-
- ще става разбирач
На платено не ходя. Само по любов! 

Колеги вместо да се дрънкате,кажете къде има риба,какви са условията и т.н.Отвориха ли някъде някой платен водоем за който не знаем,видях че на пътя от Пъдарско към Стрелци в ляво са сложили табела за Спортен риболов,някой знае ли как е водоема,условията?

- dzeviza
- ще става разбирач
Колега,там не съм ходил от 2008 ,беше добро място и даваше риба,ако говорим за един и същ водоем де,но на Кричим при Ильо полицайчето със сигурност ще си доволен,никога от там не съм се връщал без добър улов,а в повечето случаи и му връщам риба
-
- новобранец
след Сухозем посока Стрелци от лявата стана спортен риболов 10лв до 5кг шаран след 5кг се заплаща другата риба е безплатна.Днеска бях резолтата няколко каракуди на перо и дьно .Да не забравя яз.отваря в 06ч
Колега не се оплаквай! Вие поне бяхте с 15-20 каракуди, ми ние с наще 3.Nikolai Palqnchev написа:след Сухозем посока Стрелци от лявата стана спортен риболов 10лв до 5кг шаран след 5кг се заплаща другата риба е безплатна.Днеска бях резолтата няколко каракуди на перо и дьно .Да не забравя яз.отваря в 06ч

-
- ще става разбирач
Що не идете на Марица. 

Ами защото сигурно не сме майстори като тебе и затова си ходим по платени.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,искам да попитам за един водоем.Става дума за яз.Правище-свободен водоем.Понеже до сега не съм ходил там,не знам дали наоколо има платени рибарници и не искам да се лутам в търсене на правилния водоем.Та искам да питам:това

ли е свободния водоем до село Правище?Ако съм на правилен път,ще помоля още за малко инфо за язовира.В смисъл-какво излиза,на какво кълве и т.н.На отговорилите предварително БЛАГОДАРЯ!!!

ли е свободния водоем до село Правище?Ако съм на правилен път,ще помоля още за малко инфо за язовира.В смисъл-какво излиза,на какво кълве и т.н.На отговорилите предварително БЛАГОДАРЯ!!!

Колега аз съм от дружинката на Правище.
Мога да кажа има малко костур, каракуда, червеноперка и някои ентусиасти риболовци, които идват на есен докато ходим за патици казват че има шарани.
Язовира не е платен, но аз до сега не съм ходил за риба там въпреки, че ходя на лов.
Някои казват че хващат. Ако искаш пробвай се. Повече стоят на стената до шахтата.
Твой избор.
Поздрави
Мога да кажа има малко костур, каракуда, червеноперка и някои ентусиасти риболовци, които идват на есен докато ходим за патици казват че има шарани.
Язовира не е платен, но аз до сега не съм ходил за риба там въпреки, че ходя на лов.
Някои казват че хващат. Ако искаш пробвай се. Повече стоят на стената до шахтата.
Твой избор.
Поздрави
ГОЛ ШАРАН ...
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Благодаря ти,MarviN.Сигурно ще се пробвам през уикенда.А да разбирам ли,че язовира,който съм заградил с червено на картата,наистина е този,за който говорим?И друго - забравих да попитам как е пътя до там и може ли да се стигне с кола до самия язовир?

-
- ще става разбирач
Не ставаше дума эа това,но все пак мерси.valtaxi написа:Ами защото сигурно не сме майстори като тебе и затова си ходим по платени.![]()
![]()
Искам да кажа че на Марица има всякаква риба и всеки може да хване по нещо.Стига да иде на правилното място.Наслука на всички!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вуйчо-Ваньо написа:Благодаря ти,MarviN.Сигурно ще се пробвам през уикенда.А да разбирам ли,че язовира,който съм заградил с червено на картата,наистина е този,за който говорим?И друго - забравих да попитам как е пътя до там и може ли да се стигне с кола до самия язовир?
Това е язовира и стигаш с кола до самия бряг !
Наслука

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч