Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Лепене на надуваем дюшек.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Лепене на надуваем дюшек.
Става въпрос за тези на интекс.Започваха да спадат след не дълга употреба, и понеже не намерих тогава лепило за меко ПВЦ си купих друг,като започна да изпуска следващ и така събрах четири.Дупчици от две-дри до десет на дюшек.Някои толкова микроскопични, че едвам ги открих.За поредният излет се оказа, че няма в магазина наличен дюшек и реших да го залепя с полиуретанов уплътняваш материал за строителни цели.Продава се като салами, така и на картриджи.Достатъчно е да се нацапа на дупчицата площ колкото стотинка-две.Аз за всеки случай нацапах доста.Някоко излета няма проблем.Предполагам, че ще стане за бърз ремонт на лодките интекс, а защо ли не като временна мярка за да не се проваля излета и на другите ПВЦ лодки.
-
- разбира нещата
Re: Лепене на надуваем дюшек.
Колега,незная къде живееш,
обаче в строителен Хипермаркет Вилаз в Люлин,
продават лепило за винил.Това е твоето лепило.
Лично аз съм лепил басейн и надуваемо легло с него и съм много доволен!
обаче в строителен Хипермаркет Вилаз в Люлин,
продават лепило за винил.Това е твоето лепило.
Лично аз съм лепил басейн и надуваемо легло с него и съм много доволен!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Може и да си взема, да ми се намира.За сега от моят метод съм доволен.Как се пробиват не ми е ясно.Надувани са само в палатка и навън не са ползвани.Преди като бях с буса само в него са ползвани при равен под покрит велтър.Иначе хипермаркета ми е на двадесетина километра от нас.
малките дупчици стават при огъването,и най-вече в студено време.най-елементарния начин за лепене е капка каноколит.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Имам няколко купени и върнати от "Метро" , като всички си имаха комплекти за ремонт.Според мен не си заслужава закупуването на точно тази марка надуваеми дюшеци, защото немогат да изкарат и две седмици.... Мое мнение,придобито от опит.КАЯ написа:Става въпрос за тези на интекс
И в мен се утвърждава подобно мнение.Но така се случваше, че като тръгваме нанякъде нямаше нищо подходящо, а и Практикер ми е на една ръка разстояние.не съм срещал мнения за нещо подобно качествено. Жената не ще вече да чуе за твърдите туристически постелки.Ползвах едни френски туристически надуваеми, но са само два сантиметра дебели и ги подарих на приятелско семейство.
С каноколит и другите цианоакрилатни моментни лепила не е препоръчително -правят залепеното място като "пластмасово" и при евентуално прегъване -точно там ще се счупиshekira написа:малките дупчици стават при огъването,и най-вече в студено време.най-елементарния начин за лепене е капка каноколит.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
и аэ имам същия проблем със същата марка