Обзор-На риба в Обзор

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
rumenpip
новобранец
новобранец

Обзор-На риба в Обзор

Мнение от rumenpip »

Здравейте колеги!
Отивам на почивка в Обзор.
Ще Ви бъда благодарен за малко информация. Интересуват ме местата за риболов,стръвта, магазини за риболовни принадлежности.
Предварително благодаря на всички колеги!

## Има ли река близо до Обзор? ##
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Обзор-На риба в Обзор

Мнение от Fishing_Fan »

Минавал съм оттам преди 5 години,и там преди Обзор,точно срещу дискотеката на главния път има мост,и по нея има голяма река,голяма по спомени широка около 10 м.,видя ми се и леко заблатена,но не съм ловил там и не съм се интересувал .мисля че имаше до кметството,на горната улица в края и,едно малко риболовно магазинче,а дали съществува сега не мога да ти кажа,нека другите колеги се изкажат .
rumenpip
новобранец
новобранец

Мнение от rumenpip »

Благодаря!!!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

На реката има много уклей,говедарка и кефали до килограм,както и едри таранки над моста в дълбокото.Когато е пълноводна през устието влиза и морски кефал,който взема на торен.
За риболов на платирини са подходяши плажовете на север от реката и на юг от Обзор до почивната станция на ДСК.
На Бяла на 5 км от Обзор има пристанище,на което може да се ловят попчета,сафрид,зарган и платирина.
Риболовни магазини има и в двата града там можеш да намериш всичко необходимо за местния риболов,вкл. стръв.

П.П. Между Бяла и Обзор на къмпинг Луна има оше една река,където има големи шарани,но трудно се лъжат.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”