Незнам, немога или неискам...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: Незнам, немога или неискам...

Мнение от Stefko »

Много ми се ще да вярвам, че причината не е в "незнам" и "немога" :? :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ти па кво се впечатляваш?за форома,акомолатора,искара,сажелявам,пастьрва,оклей,софиа и др. сьм сьгласен,че е доста,как да кажа-неприемливо,обаче за умрел,кво,аре,туули,тьрби,адрез,нема и пр-не сьм :lol: :lol: не,че вторите са характерни за мене,по скоро мисьлта ми беше нЕкак си да не се поставя явно нарочния жаргон и майтапа под един знаменател с неграмотността :idea: зацепваш ли накьде бия-сегааа,не може да се очаква,че всеки има пьлно 6 по граматика,вьпреки,че и аз не оправдавам това,ама КВО да се прави :roll: мене пьк истински ме дразни стила на писане на разни чатерски младежчета,които пренасят чата на латиница,кьдето няма букви като Ъ,разни 6ти4и и 4етворки и пр..е това вече си е тьпо-и аз чатИМ на латиница,ама сьм се постарал да пишЕМ и на бьлгарски-сьобразявайте се де,приятели :lol: :lol: поне така си мисля де
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Маркооооооо , явно яко тЪ е наваУел дъждОт на ИскърО в събота :wink: :lol: :lol: :lol: Ся след тая градивна критика ш требва отсекъде да си сменевам стилът на писане във всички форуми еле па да пробвам с вече изпитаното - извинявам се за Английският ми ( тва по Ибей и пр. онлайн магазине ) и преди да списувам да пиша - вери сори за стилистично издържаният ми Български :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Павел Иванов написа:Маркооооооо , явно яко тЪ е наваУел дъждОт на ИскърО в събота :wink: :lol: :lol: :lol: Ся след тая градивна критика ш требва отсекъде да си сменевам стилът на писане във всички форуми еле па да пробвам с вече изпитаното - извинявам се за Английският ми ( тва по Ибей и пр. онлайн магазине ) и преди да списувам да пиша - вери сори за стилистично издържаният ми Български :lol: :lol: :lol:
:shock: Всеки си има стил и ако го сменя се ОООООбезличава, цялото общество сме неграмотни! По различни начини, кой с правописа, кой в работата, кой в отношенията ........все пак сме Българи, никой не взима акъл от другите щото си има в излишък :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ANGEL 123 написа: цялото общество сме неграмотни! По различни начини, кой с правописа, кой в работата, кой в отношенията .......:
....кой в ебането и шофьорлъка.... :lol: :lol: :lol:
бе разбрахме се-викам-край на темата :wink: а?само тука сме добри

Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”