Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Незнам, немога или неискам...
Модератор: dantho.mihov
Re: Незнам, немога или неискам...
Много ми се ще да вярвам, че причината не е в "незнам" и "немога"

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти па кво се впечатляваш?за форома,акомолатора,искара,сажелявам,пастьрва,оклей,софиа и др. сьм сьгласен,че е доста,как да кажа-неприемливо,обаче за умрел,кво,аре,туули,тьрби,адрез,нема и пр-не сьм
не,че вторите са характерни за мене,по скоро мисьлта ми беше нЕкак си да не се поставя явно нарочния жаргон и майтапа под един знаменател с неграмотността
зацепваш ли накьде бия-сегааа,не може да се очаква,че всеки има пьлно 6 по граматика,вьпреки,че и аз не оправдавам това,ама КВО да се прави
мене пьк истински ме дразни стила на писане на разни чатерски младежчета,които пренасят чата на латиница,кьдето няма букви като Ъ,разни 6ти4и и 4етворки и пр..е това вече си е тьпо-и аз чатИМ на латиница,ама сьм се постарал да пишЕМ и на бьлгарски-сьобразявайте се де,приятели
поне така си мисля де

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Маркооооооо , явно яко тЪ е наваУел дъждОт на ИскърО в събота
Ся след тая градивна критика ш требва отсекъде да си сменевам стилът на писане във всички форуми еле па да пробвам с вече изпитаното - извинявам се за Английският ми ( тва по Ибей и пр. онлайн магазине ) и преди да списувам да пиша - вери сори за стилистично издържаният ми Български

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Павел Иванов написа:Маркооооооо , явно яко тЪ е наваУел дъждОт на ИскърО в събота![]()
![]()
![]()
Ся след тая градивна критика ш требва отсекъде да си сменевам стилът на писане във всички форуми еле па да пробвам с вече изпитаното - извинявам се за Английският ми ( тва по Ибей и пр. онлайн магазине ) и преди да списувам да пиша - вери сори за стилистично издържаният ми Български
![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: