Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Четири дни на Шипочане
-
- фен клуб-скобар
Четири дни на Шипочане
От понедилник привечер,та до днес на обяд бяхме там.
Първо да споделя ,че за първи път отивам на палатка някъде,само на едно място за повече дни.
Ами кефа си е голям.
Преди като ходех по бунгала ,беше едно мъкнене,па сутрин, па вечер.
Е и там си има своите плюсове де.
Установих ,че като ходи човек за повече време,не за една вечер или за един ден ...си е супер.Няма да се впрягаш ,ще хванеш ли или не
.
Ако не хванеш днес ,ще хванеш утре ,ако не други ден
.
Всеки ден като риболов ,беше различно,но общо взето на плувка кълвеше предимно сутрин.
Излизат предимно дребни платики на плувка и по едри на фидера и на дъно.
Най едрите ми риби бяха една платика към половинка и една каракуда към кило.
Бях малко преди оградата,пътя ,по който се слиза е станал още по гаден.
Носят се слухове ,че и това място е купено и е въпрос на време да го заобградят.
Първо да споделя ,че за първи път отивам на палатка някъде,само на едно място за повече дни.
Ами кефа си е голям.
Преди като ходех по бунгала ,беше едно мъкнене,па сутрин, па вечер.
Е и там си има своите плюсове де.
Установих ,че като ходи човек за повече време,не за една вечер или за един ден ...си е супер.Няма да се впрягаш ,ще хванеш ли или не

Ако не хванеш днес ,ще хванеш утре ,ако не други ден

Всеки ден като риболов ,беше различно,но общо взето на плувка кълвеше предимно сутрин.
Излизат предимно дребни платики на плувка и по едри на фидера и на дъно.
Най едрите ми риби бяха една платика към половинка и една каракуда към кило.
Бях малко преди оградата,пътя ,по който се слиза е станал още по гаден.
Носят се слухове ,че и това място е купено и е въпрос на време да го заобградят.
Re: Четири дни на Шипочане
Евала за споделения излет Боре.Кефа от такива неколкодневни излети е верно голем.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала и от мене
, да не си слизал от към панелите. 

Здравейте колеги аз бях на Шипочане на втората отбивка веднага след мантинелата. Намерихме място до бетона (до където е стигала преди водата) , но за съжаление се оказа доста плитко. Сменихме местата по бетонната пътека седнахме , отново захранихме и нищо. За целия излет 2 рибета един костур и уклей. Платиката нещо я нямаше макар и на по-дълбоко. Пожелавам ви успех и много пълни живарници!
-
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:Евала и от мене, да не си слизал от към панелите.
Като отиваш към Самоков ,от Ихтиман ,преди оградата ,вдясно надолу.
Панелите са 500-600 метра преди това.
-
- фен клуб-скобар
Не бяхте ли с едно черно АУДИvikosa написа:Здравейте колеги аз бях на Шипочане на втората отбивка веднага след мантинелата. Намерихме място до бетона (до където е стигала преди водата) , но за съжаление се оказа доста плитко. Сменихме местата по бетонната пътека седнахме , отново захранихме и нищо. За целия излет 2 рибета един костур и уклей. Платиката нещо я нямаше макар и на по-дълбоко. Пожелавам ви успех и много пълни живарници!

Тука са панелите,на завоя и има дълбочина за плувкаvikosa написа:Здравейте колеги аз бях на Шипочане на втората отбивка веднага след мантинелата. Намерихме място до бетона (до където е стигала преди водата) , но за съжаление се оказа доста плитко. Сменихме местата по бетонната пътека седнахме , отново захранихме и нищо. За целия излет 2 рибета един костур и уклей. Платиката нещо я нямаше макар и на по-дълбоко. Пожелавам ви успех и много пълни живарници!

Риболовци.