Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Да си взимам ли пръчката на Рибарица?
Модератор: Кърцата
Да си взимам ли пръчката на Рибарица?
Мислим да отморим 3-4 дена на Рибарица, гледам река има
ама из темите дето намерих в форума -риба няма
Другаде някъде може ли да се лови в близката околност, някои платен водоем и какво се плаща на него само такса или и рибата. Абе всякъкво инфо ми е от полза
Очаквам резултати до неделя сутрин тогава заминавам 

Re: Да си взимам ли пръчката на Рибарица?
Взимай всички тояги. Има платено - в началото на Рибарица до бензиностанцията. Мисля, че се плаща и рибата, ама не съм сигурен. Мисля, че има рибарници и вътре в Рибарица - към някой от хотелите.
Има и безброй реки, но някои са в целогодишната забрана - трябва да я видиш.
В реките - малко и много трудни пъстърви - за тях трябва да си майстор на тоя риболов. По-надолу към Тетевен - мряна и клен.
Успех!
Има и безброй реки, но някои са в целогодишната забрана - трябва да я видиш.
В реките - малко и много трудни пъстърви - за тях трябва да си майстор на тоя риболов. По-надолу към Тетевен - мряна и клен.
Успех!
Мерси бате
Звънях в некъв комплекс Върбака, там лелката без да ме изслуша направо ме пита за кога ми тряя стая , готова беше да ме настани на момента
Цена 5 кинта на рибар ако не си от пУчивъшките от комплекса , 8 кинта килото пъстърва, 9 маи беше Сома, до колкото запомних, каракуда и кефал не се плаща. Ама щом викаш че има няколко ша взема пръчката, нема да ми натежи
и да не е на Върбака все ще намеря де да я метна, ама едва ли в реката, не съм такъв мастор
Хаиде и други могат да се включат до неделя има време

Хаиде и други могат да се включат до неделя има време

- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Колега миналата седмица бях на Робарица за риба на платеното до бензиностанцията!На Фидер хванах 10-тина шарана между 1-3кг!Също така излиза и пъстърва на плувка,има и таранки! Таксата е 5 лв и рибата се заплаща!
А да питам като рибата се плаща , може ли да си ловя и да си я пускам
или ша ми се карат 

- Vlado_852
- разбира нещата
Ша ти се карат!pif4o77 написа:А да питам като рибата се плаща , може ли да си ловя и да си я пускамили ша ми се карат
Мушеници
хаиде отивам пък ще видим 

- Vlado_852
- разбира нещата
Мисля, че на табелата до бараката на язовирчето го пише това. Вземи си много фин такъм, директно телескопче и бял червей. Така хванах около 10 пъстървички за скарата... 

В момента на един приятел сина му е в Рибарица и вчера е хванал две много добри пъстърви на блесна до колкото разбрах.