Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от Георги Кръстев »

Вчера бях под Аспарухово. На мач от 15 до 35-40 м само бабушки. Излязоха и две платички но бяха по 400-500 гр.
Имам инфо че предни дни до Добромир на близка дистанция са се ловили платики. :)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Някой да е ходил скоро на Цонево?
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Днес се връщам от двудневен риболов на Цонево,гледам излизат добри риби и не платики или червеноперки,пък никой нищо не пиши тук.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Така е колега, аз не съм ходил на цонево с месеци. Чух че нивото било много ниско.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Да ниско е.
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

Здравейте.

На яз. Цонево разрешено ли е да се влиза с надувна лодка - без двигател ще е?
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

Linderman написа:Здравейте.

Да разрешено е може и с двигател ако имаш такъв може да те упътя накъде да отидеш но си е доста голям
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

voden64 написа:
Linderman написа:Здравейте.

Да разрешено е може и с двигател ако имаш такъв може да те упътя накъде да отидеш но си е доста голям
Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.

Мястото , където точно бях е до село Аспарухово , дори точно до него - в южния му край. Има някаква къща има там на еврозъюза ама не се зачетох ... та в него район ловихме.

Ако ме упътиш и за други места ще съм ти благодарен :)

лека и наздраве
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.

Мястото , където точно бях е до село Аспарухово , дори точно до него - в южния му край. Има някаква къща има там на еврозъюза ама не се зачетох ... та в него район ловихме.

лека и наздраве[/quote]
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюза :lol: Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ :D ,арно си плуват.Има много места на Цонево.И аз понаскубах,едри каракуди точно в село Аспарухово,близо до една къща строена по хитър начин,като проект финансиран от Евросъюза
Дърпай и не му отпускай!
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

jean11 написа:Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.

лека и наздраве
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюза :lol: Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ :D ,арно си плуват.Има много места на Цонево.И аз понаскубах,едри каракуди точно в село Аспарухово,близо до една къща строена по хитър начин,като проект финансиран от Евросъюза
Така , отдъхни си сега , поеми си въздух ... по - добре ли си? :D :D
Кво да напрайм ся, че в бързината съм допуснал грешки. Мисля , че освен ако това не е форум за колосални капацитети с крайно леви убеждения в лингвистичната нука, можеше да ми бъде простено и да ми помогнеш с информация (ако имаш).

"Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ :D"

И думичката наскубал гледам ти е харесала , обърнал си и внимание, Написал си изречение от което не става ясно дали в момента си в тоалетната и нямаш за какво да ползваш ръцете си. То верно Интернет е прозорец към светЪ казват, ама тази реплика не беше нужна , дори и на теб :D
Само не разбрах, ти искаше да ми отговориш на питането вместо колегата ???, да дадеш така важната информация за тази къща, нейния архитектурен замисъл и информация за произхода и типа дърво на гредореда ... ???

"Има много места на Цонево." Ехааа, Цонево приготви се - идвам. Ясен ми е целия язовир вече. Почти го почувствах като роден край дори. :D hahah. Приятелю , благодаря ти. :D :D За толкова подробна и използваема информация дори ЦРУ , ФБР , МИ-6 , ЩЪ-10 и всичкото картограф трябва да нанесат корекции върху картите си ...

Благодаря още веднъж и те поздравявам: http://www.youtube.com/watch?v=kRQ9bRzDJxc
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

Linderman написа:
jean11 написа:Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.

лека и наздраве
Така , отдъхни си сега , поеми си въздух ... по - добре ли си? :D :D
Кво да напрайм ся, че в бързината съм допуснал грешки. Мисля , че освен ако това не е форум за колосални капацитети с крайно леви убеждения в лингвистичната нука, можеше да ми бъде простено и да ми помогнеш с информация (ако имаш).

"Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ :D"

И думичката наскубал гледам ти е харесала , обърнал си и внимание, Написал си изречение от което не става ясно дали в момента си в тоалетната и нямаш за какво да ползваш ръцете си. То верно Интернет е прозорец към светЪ казват, ама тази реплика не беше нужна , дори и на теб :D
Само не разбрах, ти искаше да ми отговориш на питането вместо колегата ???, да дадеш така важната информация за тази къща, нейния архитектурен замисъл и информация за произхода и типа дърво на гредореда ... ???

"Има много места на Цонево." Ехааа, Цонево приготви се - идвам. Ясен ми е целия язовир вече. Почти го почувствах като роден край дори. :D hahah. Приятелю , благодаря ти. :D :D За толкова подробна и използваема информация дори ЦРУ , ФБР , МИ-6 , ЩЪ-10 и всичкото картограф трябва да нанесат корекции върху картите си ...

Благодаря още веднъж и те поздравявам: http://www.youtube.com/watch?v=kRQ9bRzDJxc
Колегата просто пита за хубави места за риболов а ти му пишеш за правописни грешки ако си толкова добър и в риболова колкото с граматиката цена нямаш.Та за местата чудните скали откъм скалите дълбоко е но от рано за да си намериш място -след моста за Добромир в дясно-преди чудните скали има пункт на горското в ляво покрай него караш по разбит асфалт 1км има една купчина камъни в ляво и надолу като стигнеш язовира тръгни наляво към мостовете това са хубави места дълбоки оттам минава реката когато падне доста язовира се вижда и стария мост .Надолу има хубави места но ако си с лодка с двигател .Наслука дано съм ти бил полезен :drinkers:
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

Благодаря ти много колега.

Да за този път , който е покрай горското , минахме по него , но се спряхме точно , където се разклонява ... стори ни се много екстрийм надолу и не продължихме. Чак после видяхме, че от там се спускат и се качват автомобили, явно не е невъзможно :)
Благодаря още веднъж
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

:D :D :D Искрено се посмях на всички глупости.Хайде да заровим томахавките.Хубавият форум и още по-хубавият язовир,не заслужават такива отношения :drinkers:
Моля за извинение и ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Дърпай и не му отпускай!
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

jean11 написа::D :D :D Искрено се посмях на всички глупости.Хайде да заровим томахавките.Хубавият форум и още по-хубавият язовир,не заслужават такива отношения :drinkers:
Моля за извинение и ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
И аз извинявай. Жив и здрав и наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”