Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Ако имаш някаква информация,пробвай тук: http://iara.government.bg/?page_id=320 , звънни,и им обясни.Атанас Катцарски написа:Даммм,жалкото е че ИАРА май са си комбина с тях и въртят далавери яко.Ама на кой му пука де.Нас за една въдица ще ни изядът душата,а на бракониерите им се радват като на злато.
-
- ще става разбирач
Еми то се энае колега,че Пясъчник(Антона) го жънат нон-стоп преэ ноща.Эащо никой не ходи нощем да овикаля яэовира с лодка?
Да не се отклонявяме от темата.
Благодаря эа информацията колега
Да не се отклонявяме от темата.
Благодаря эа информацията колега
-
- ще става разбирач
Някой с инфо от Пясъка

-
- сериозен играч
Жънат не ми пушек се вдига!
На зеленчуковият магазин до нас онзи ден един мушморок продавал 10 кг. платики за 20 лв.,парчета над кило!Може да се сетите как са хванати,от Антона! 

-
- ще става разбирач
ИАРА Спиииииииииииииииии-нарочноооооооооооооо
-
- разбира нещата
Колега не е задължително да е с мрежаdobrin_dinev написа:Жънат не ми пушек се вдига!![]()
На зеленчуковият магазин до нас онзи ден един мушморок продавал 10 кг. платики за 20 лв.,парчета над кило!Може да се сетите как са хванати,от Антона!

-
- сериозен играч
За съжаление май наистина спи
Работя на място,на което през деня минават много рибари и за съжаление през тази година никой не е дал положително инфо за Пясъчник
Та се питам ние ли сме най големите каръци,другите си имат Душанци,Копринка,Жребчево и т.н. и като отидат все нещо хващат да начешат крастата,а на Пясъка висим с дни и както беше казал един колега не няма удар,ами няма дори скачане на риба!Дано тези бракониери се осъзнаят или да си отидат където им е мястото,за да дойдат по-добри дни за пловдивските риболовци!

-
- ще става разбирач
Досега не съм видял осъзнал се бракониер. Най-добре е да ходят където им е мястото!
-
- ще става разбирач
Абе то най-добре е с пищова на кръста и тогава за риба.Че като го видиш да го накараш да я изяде сичката риба на един път.Лакомници скапани.
-
- разбира нещата
не излиза ли каракуда вече на пясака ?? ???
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Аз познавам такава група хора който сега са по примерни въдичари и от нас. Ама това се случи след като платиха по 6 7 бона актове. Това му е майката, на българина трябва яко да му бръкнеш в джоба, само тогава ще го заболи.angel.tr написа:Досега не съм видял осъзнал се бракониер. Най-добре е да ходят където им е мястото!

Успех рибари и риболовци?!
-
- ще става разбирач
И сега трябва да го пазят така и всичко ще се оправи! 

-
- разбира нещата
Тъкмо се върнах от пясака колеги
резултата 5 каракуди , 1 червеноперка , 1 бяла риба и 4 костура ! Рибата не кълвеше активно но ми се струва,че объркахме мястото
бяхме на крушовския ръкав,а трябваше да идем на беловица. Риба играе много но видях само един човек да изкара шаран на дъно . А да
хванах и едно дребосъче към 200 грама шаранче и го пуснах да викне баба си ама нещо маи глухо се оказа 

-
- ще става разбирач
А на другия эялив как е положението? 

-
- разбира нещата
За беловица ли питаш или за Елешница ?? На беловица имаше 5 лодки във водата ... и ние мислихме да ходиме ама бяхме свалили ве4е лодката и нямаше за кога да се местим а нямаме и мотор ми на гребанеАтанас Катцарски написа:А на другия эялив как е положението?