Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Къде ги гони мрените колега, по Дунава предполагам....вчера след обяд братовчед ми е бил на Красен по Лома....няколко каракуди, едно кефалче и за изненада една бяла мряна към половинка...kasabinho написа:Супер шарко, аз снощи реших да гоня едни мрени при тази топла вода ама само нахраних комарите.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Vlado_852
- разбира нещата
Едно време на лома беше пълно с бяла мряна. Дано се поразвъди отново!bachoivo написа:и за изненада една бяла мряна към половинка...
На Дунава. Има извадени няколко тази седмица.bachoivo написа:Къде ги гони мрените колега, по Дунава предполагам....вчера след обяд братовчед ми е бил на Красен по Лома....няколко каракуди, едно кефалче и за изненада една бяла мряна към половинка...kasabinho написа:Супер шарко, аз снощи реших да гоня едни мрени при тази топла вода ама само нахраних комарите.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Едно време риба имаше много и навсякъде....ех....спомениVlado_852 написа:Едно време на лома беше пълно с бяла мряна. Дано се поразвъди отново!bachoivo написа:и за изненада една бяла мряна към половинка...

днес на Янтра при Долна Студена до 11.00 два распера по около 42-43 сантиметра и един кефал записахме около 40 санта под моста на Ценово.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Браво ,добър успех си имал евалаbachoivo написа:Днес ставане в 4 и газ по тъмно към Лом-а. По разбираеми причини се отказах от Голямата Река и затова на малката![]()
![]()
Към 5 без нещо вече бях заметнал сопичката и пиех кафенце, за 5 часа докато напече само една риба хванах......една риба ама риба - шаран точно 4 и 100![]()
![]()
Умрях си от кеф, честно ви казвам. Удари към 6 и 30. Малай с аромат канела, една кука и на нея три царевички (ще ме извините, но не съм по "космите") от мин. година и те вонящи на канела.....Те я сопичката метната в храсталака
P.S. Тариката ми се усмихна симпатично и затова си плува обратно в реката. Освен това беше му издут корема, предполагам все още е с хайвер..... (не че на 80% от хората им пука за това де)
P.P.S. Сори за снимките - с телефона са правени, просто когато взема фотото с мен и нищо не хващам![]()
P.P.S. Народе, събирай си боклуците, мама му стара!!!!!!!!!!!! Навсякъде сметище стана!!!!

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Който го може, си го може!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То при това ниво газим до кръста и като метнем малко по-силно и в румънско ще отиде тежеста

-
- научил се да хвърля
За тежестите не знам,но воблерите падат където трябва.bachoivo написа:То при това ниво газим до кръста и като метнем малко по-силно и в румънско ще отиде тежеста![]()

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Някой инфо за Бели Лом?
Как е там? Подходите към язовира как са?
- Vlado_852
- разбира нещата
Карах 6-7км. по черен път, никакви проблеми. Хем съм с ниска кола.kutinchev написа:Някой инфо за Бели Лом?
За няколко дни не хванах нещо сериозно но то се и очакваше. Там си иска време и вкисната царевица! Успех...

На корабната вчера , едно сомче 65см , към 1.5-2кг, преди два дни пак на същото място , 3кг сом на воблер.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер, колеги!
Днес към 15 се изтипосах на Лом-а, след манастира....Ако щете вярвайте ама на плувката закачих товарния влак - амур, по моя преценка около 7-8кг (за плувката си е влак). След като го разхождах около 15мин. накрая си тръгна по живо по здраво барабар с кука N14. Не че съм очаквал друго де. С основно 0,14, повод 0,10 и кука 14....без кеп и при бряг около метър висок, няма вадене тоя дзвер.......Кефа обаче беше на макс
P.S. А как си глътнах езика като го видях първия път, кой ти се надява за амур на Лом-а....шарани как да е, ама амур......Уредили сме си среща с него другата седмица, за реванш

Днес към 15 се изтипосах на Лом-а, след манастира....Ако щете вярвайте ама на плувката закачих товарния влак - амур, по моя преценка около 7-8кг (за плувката си е влак). След като го разхождах около 15мин. накрая си тръгна по живо по здраво барабар с кука N14. Не че съм очаквал друго де. С основно 0,14, повод 0,10 и кука 14....без кеп и при бряг около метър висок, няма вадене тоя дзвер.......Кефа обаче беше на макс

P.S. А как си глътнах езика като го видях първия път, кой ти се надява за амур на Лом-а....шарани как да е, ама амур......Уредили сме си среща с него другата седмица, за реванш