Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

риболов около Равда
Модератори: emo vasilev, alekst
риболов около Равда
Привет колеги, и аз като другите съм се засилил на море , но никога не съм ходил в този район. Ако някой може да помогне с информация за местата ще му бъда благодарен.
Re: риболов около Равда
Никой ли не ходи там за риба?
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вълноломите в Равда са единственото място там, където съм ходил - хващат се заргани на бомбарда. Може да прескочиш до Несебър пристанището. Евентуално и платерини на плажа под Марина Кейп ( Ахелой), но аз лично не бих ловил там. Щото съм виждал какво привлича рибите там. В Ахелой може да пробваш и попчетата. Ако си с кола пристанището на Поморие също е добра дестинация. Само не очаквай някакви много успешни риболови.
Успех
Успех
-
- разбира нещата
под марина кейп поне ще види къде извира морето..но за риболов колегата е прав-смрад и мизерия...за сладководен риболов са ти близо и кариерата до сл.бряг и язовир ахелой/оризаре/..като на язовира в момента се лови много уклей и бабушки...
Привет колеги , благодаря за информацията , но риболова беше много зле. Пробвах на едно две места, бях и на онова място сещате се къде. Стигнах и до Поморие там ниищоооо. Първия ден хванах на плажа в Равда 10 малки кефалчета около 15 см. Втория и третия ден пълна скъб , ама при тази температура на водата май е нормално. По натам се отказах. Не знам при каква температура ще тръгне някакъв рибилов, кажете ако имате наблюдения. В края на август ли, септември ли?
Явно не е време за рибилов уви!
Ще се ходи пак!
Явно не е време за рибилов уви!
Ще се ходи пак!