Микрото на Пястка

Модератори: bobopeli, sapuna

ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Микрото на Пястка

Мнение от ribata.92 »

Днес късно ставане(към 7 часа) и чак към 8:30 бяхме на Пясъчник.В интерес на истината сефте ходя там.Но като се огледахме какво е положението,през 3 метра човек и се отказахме.Бяхме аз,майка ми и баща ми.
Единственото решение - беш на микрото.
Намерихме едно място,сравнително плавно слизаше нивото на водата.Но птк имаше паднал дънер с по-голяма дълбочина.Метнахме захранка да позавъртим рибата,но без особен ефект.Към 10:30 с баща ми взехме блеснарките и към стената да се поразходим да видим какво е положението.
Дръпнахме се 200-300 метра нагоре и като ваеха да играят и скчата едни големи рибоци...
Баща ми сложи Аглиа с жълто-оранжево-зелена разцветка номер 3,а аз с бяла Аглиа също 3-ка.Помятахме,но без резултат.Сменихме мястото и при първото мятане,макарата на баща ми се оплете,докато я разплете блесната беше на дъното.При издърпването - изненада силна упора от другата страна.Както винаги разбира се,оставихме кепа в базовия лагер,та трябваше аз да нагазвам да хващам немирника.
Оказа се бяла риба 2.4 кг 72 см.Доста добро животно.Като цяло иначе на плувка излезе едно малко костурче,което върхнахме и това.Нищо не обаждаше на никой през целия ден.Явно удара е бил инцидентен.Имам снимки,но кабела от телефона към компщтъра ми не работи.Във вторник или сряда ще ги пратя на един приятел и тогава ще мога да ги добавя тука :) .
esho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Микрото на Пястка

Мнение от esho »

И без снимки разказът е достатъчно изчерпателен, но все пак ще се радваме да видим и снимков материал. :smt038
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

:smt023 :smt023 :smt023
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Браво. И 1 риба някой път е достатъчна. По- важно е качеството :wink:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Еми :wink: ще чакаме снимките, иначе важното е че не сте капо :D
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Спретнали сте излет, и не сте капо - доволно! :smt023
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt023
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Вчера следобед на Микрото от 15.30 до 19.30 на стената преди преливника .Много народ много нещо.Бариерата беше пусната затова не можахме да идем от другата страна.Интересното беше че имаше коли от другата страна.Как са минали при спусната бариера незнам,а и после как са се върнали,дали няма и друг път.?Излизаха костурчета към 15 см.на плувка ,дребни каракуди и едно мъничко шаранче.За 4 часа риболов към 1кг риба.До нас от сутринта също бяха хванали но дребосък иначе рибка за начесвание на крастата излиза доволно.Това е от мен.dobrin_dinev
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”