Двигател YAMAHA

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Двигател YAMAHA

Мнение от didooo »

Ако някои има YAMAHA за продаване от 3 до 8 коня да казва , че сезона идва.
Незнам дали е позволено да се купува и продава тук , но тарся двигател и ....... надявам се да ми баде простено и помогнато
harihito
новобранец
новобранец

Re: Двигател YAMAHA

Мнение от harihito »

Добре де колега shandian,а от тук нататък какво следва? От линка дето си пуснал двигателчето прилича повече на такъв за бензинова косачка,отколкото на извънбордов мотор...Явно нещо се доправя,побългарява,а и ботуш не виждам...
harihito
новобранец
новобранец

Мнение от harihito »

O.K. Ясно че е предложение,но за тези пари мисля,че не само аз съм заинтригуван.Казвай,като се вземе въпросното моторче какво следва...Ще следя темата с интерес...
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

didooo написа:Ако някои има YAMAHA за продаване от 3 до 8 коня да казва , че сезона идва.
Незнам дали е позволено да се купува и продава тук , но тарся двигател и ....... надявам се да ми баде простено и помогнато
Здравей колега,точно ямаха ли трябва да е мотора???
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
harihito
новобранец
новобранец

Мнение от harihito »

Колега,ще си позволя да ти отговоря от името на didooo,стига да не се сърди...Все още нямам личен двигател,а съм с 2 лодки...Ползвам все на приятели,но иключително много съм се возил и карал.Един от тях с адски много опит по темата ми каза следното:Морето и язовира не са двупосочен междуградски път,за да си правиш майтап със себе си.Разваля ти се колата на пътя,пускаш десен мигач,спираш и се обаждаш от кафето на пътна помощ.Във водата,ми каза,не е така.Там кафенета няма и заради това-YAMAHA нямат мигачи..Та по тази причина и аз денонощно се ровя по форумите с идеята да намеря нещо по-тънко,но те все солени,пък и с мигачи...и то все десни...Поздрави...
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”