Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

яз. Николаевка
Модератор: sapuna
яз. Николаевка
здравейте колеги вчера бях на яз. Николаевка на големия с преспиване направо сам са очаял от тоя язовир както го остави арендатора е пален с мрежи..
до колкото разбрах язовира сега го стопанисва общината на селото и таксата е 10 лева на 5 пръчки и ако искаш да ловиш раци 10 лева са плаща допълнително на рачило.
искам да разбра като е на общината трябва ли да е пален с мрежи язовира..
обаждахме са на 112 за да дойдат да ги видят но нищо ненаправиха никои не дойде...
искам да разбера има ли право общината да пуска мрежи в язовира сутринта като ги вадиха ги проброих на 5 места по 4-5 мрежи бяха пуснати..
до колкото разбрах язовира сега го стопанисва общината на селото и таксата е 10 лева на 5 пръчки и ако искаш да ловиш раци 10 лева са плаща допълнително на рачило.
искам да разбра като е на общината трябва ли да е пален с мрежи язовира..
обаждахме са на 112 за да дойдат да ги видят но нищо ненаправиха никои не дойде...
искам да разбера има ли право общината да пуска мрежи в язовира сутринта като ги вадиха ги проброих на 5 места по 4-5 мрежи бяха пуснати..
-
- научил се да хвърля
Re: яз. Николаевка
Разбирам мъката ти.....
Поради тази причина тази дестинация съм я отрязал тотално....
Поради тази причина тази дестинация съм я отрязал тотално....
Колега мрежите са на стария арендатор, не могат да го изгонят 

разбирам колега но като срока на арендата и язовира е на общината как така става стария арендатор да продължава да пуска мрежи в язовира

Колеги старият арендатор е толкова нахален , че даже и сабира такса, не му даваите. Сега е окопирал и яз. есеница.