Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с. Равадиново - риби на мач и фидер
с. Равадиново - риби на мач и фидер
Здравейте приятели на реболова,
Днес бях на водоема на с. Равадиново до Созопол. Уникално място, нещо като Белопопци в умален вариант, с ръкави, шавари, храсти и дървета във водата. Естествено и тонилополовина шарани вътре
Дойдох пак на ги моря на мач, но...вятър, дребни червеноперки, ваглеро не седи на едно място. Ма хванал нещо де
Ей го мокрото

Методата

Рибите

Имало и по-едри, ама не ги видях днес! По едно време се оказа, че съм счупил мача на второто коляно и трябваше да мина на фидер. И без това духаше много.
Второто място

Рибите скачаха около храстите като зайци, ама спряха да барат...Пак се преместих и ги почнах тия

Това обаче ме изненада. Не съм виждал такъв в язовир!

Айде, скоро па!
Днес бях на водоема на с. Равадиново до Созопол. Уникално място, нещо като Белопопци в умален вариант, с ръкави, шавари, храсти и дървета във водата. Естествено и тонилополовина шарани вътре

Дойдох пак на ги моря на мач, но...вятър, дребни червеноперки, ваглеро не седи на едно място. Ма хванал нещо де

Ей го мокрото

Методата

Рибите

Имало и по-едри, ама не ги видях днес! По едно време се оказа, че съм счупил мача на второто коляно и трябваше да мина на фидер. И без това духаше много.
Второто място

Рибите скачаха около храстите като зайци, ама спряха да барат...Пак се преместих и ги почнах тия

Това обаче ме изненада. Не съм виждал такъв в язовир!

Айде, скоро па!
Re: с. Равадиново - риби на мач и фидер
Те това е така наречения СТРАНДЖАНСКИ ЛУНОХОД - много редък ендемичен вид.

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Браво, колега. Страшен релакс.

Голям смях, колега! Евала !Те това е така наречения СТРАНДЖАНСКИ ЛУНОХОД - много редък ендемичен вид.![]()
![]()
![]()
![]()

- pacho109
- сериозен играч
И аз бях 10 дни в Созопол
Къде точно е този гьол:?:Какви са условията за риболов 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Хитър си, ама ние у градо немаме такива твари!lefera1 написа:Те това е така наречения СТРАНДЖАНСКИ ЛУНОХОД - много редък ендемичен вид.![]()
![]()
![]()
![]()

Село Равадиново срещу Созопол, пет на пръчка, може да се връща!pacho109 написа:И аз бях 10 дни в СозополКъде точно е този гьол:?:Какви са условията за риболов
браво приятел мн. добре
Коце © написа:Хитър си, ама ние у градо немаме такива твари!lefera1 написа:Те това е така наречения СТРАНДЖАНСКИ ЛУНОХОД - много редък ендемичен вид.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Село Равадиново срещу Созопол, пет на пръчка, може да се връща!pacho109 написа:И аз бях 10 дни в СозополКъде точно е този гьол:?:Какви са условията за риболов
На яз. Ивайловград са същите раците
- каридата
- учете се от него
Е че то по нашия край си преобладават тея,и по реките са такива.Това обаче ме изненада. Не съм виждал такъв в язовир
Добро представяне.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Е у вашия край има! Смятай щом виждам за първи път, колко има по нашио край!!!!!каридата написа:Е че то по нашия край си преобладават тея,и по реките са такива.Това обаче ме изненада. Не съм виждал такъв в язовир
Добро представяне.
При нас има само прави раци, паури немаме!