Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Барабар Петко с мъжете
Модератор: Ачо ♣
Барабар Петко с мъжете
Здравейте колеги, отдавна се каня да си купя палатка и най-накрая се реших.Близо две седмици се лутах по форуми, магазини и къде ли не в търсене на палатка и оборудване. Накрая попаднах на един магазин в Гео Милев където намерих палатка 4 местна в комплект с 2 двойни дюшека, 2 единични спални чувала + 1 двоен за цена с "намалението" 430 лв. Палатката е с две отделни спални, не знам дали не се набутах, но съм лаик в тази област, дано да нямам проблеми с нея . Та вече съм на линия дет се вика за нощувки в хотел звездоброй. Ето и снимка на новата ми придобивка:
. Всякакви коментари ще са ми от полза. Наслука
По-голям шаран от рибаря няма...
- dildes
- вече хвърля и на тежко
Re: Барабар Петко с мъжете
много е хубава палатката ,според мен не мисли че си се набутал,важното на теб да ти харесва,пожелавам ти много приятни излети с нея,Честито!
Честито колега.
Палатката е хувата и си заслужава, въпреки че си дал доста парички отгоре.
Много е неприятно да се слага тройна надценка и тая фирма те е понатоварила с това "намаление", но важното е на теб да ти харесва и да си я ползвате със здраве.
Ето виж от къде са я купили и препродават http://www.sportsdirect.com/campri-esca ... ack-783196
Много е неприятно да се слага тройна надценка и тая фирма те е понатоварила с това "намаление", но важното е на теб да ти харесва и да си я ползвате със здраве.
Ето виж от къде са я купили и препродават http://www.sportsdirect.com/campri-esca ... ack-783196
Мерси колега, поразгледах в нета за малко инфо , цената е наполовина в разни сайтове в UK, но както се казва кьорав карти не играе, както и да е, надявам се много скоро да я тествам. сега се лутам за информация къде на кой водоем е подходящо за лагеруване, ако нямой може да помогне ще почерпя една студена бира от новата ми хладилна чанта...ЛОЛ
Честито колега.
Така е, но грешката си е моя, сега е важно палатката да покаже характер и да не се мокря в дъждовно време. А с подхода си тези мизерници от магазина губят клиент, скоро ще се разровя сериозно да видя какво представяне имат в нета и така ще ги нахраня, че им е бедна фантазията. Магазина е в Гео Милев, в един трафопост до общежитията на нАСА, внимавайте ако се наложи да пазарите от там... Мишоци...kolev написа:Честито колега.
Колега,сещам се за няколко водоема на които да я севтосаш,но най-удачен ми се вижда Копринка.Мн.приятни излети с новата придобивка !
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Честито!!! Според мен палатката как да е, по-важни са чувалите!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
-
- и господ не е толокова добър
Честито и да ти е къдемлийска, в спалнята и в риболова 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- koda33
- разбира нещата
Чстито колега , много хубави излети))))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Със здраве да си я ползваш колега. Много е хубава, нищо че тия са те прекарали малко от към цена, но както е казал народа "Кеф цена няма", не съжалявай, пари се изкарват. Виждам, че си от София и хубава място за къмпинг, което се сещам е яз.Батак-140км.
Благодаря на всички за хубавите думи, днес бях с приятели на Белчинските бани и съгласно уговорката в Петък идната седмица отпрашваме на яз Йовковци, не съм бил там, ма съм чувал хубави работи. Някой ако помогне какво излиза, на какво излиза... палатката ще бъде кръстена там надявам се и после подобаващ репортаж
Колега, основното при палатката е да е двуслойна, водния стълб и шевовете - главното ти притеснение трябва да е дъждът, ако се държи добре при дъжд е ОК. Честито със здраве да си я ползваш.
Честито колега,
Много добре си направил.
Със здраве да си я ползваш.
Много добре си направил.
Със здраве да си я ползваш.
Не прави нищо срамно нито пред другите нито насаме.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Малко късно,ама що ли ми се струва че я видях таз палатка на Средногорово.
Да ти служи вярно Пачо.