Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мнение за даива емкаст плюс 5500
Модератор: sapuna
мнение за даива емкаст плюс 5500
закупих 3 бр.даива емкаст плюс 5500 стават ли за морски риболов.
Последно промяна от Kodjito75 на Сря Юли 06, 2011 10:25 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: мнение за даива емкаст плус 5500
Честито, колега!
С пожелание за много риби и приятни емоции!
Стават и още как, особенно при грижливо поддържане.
Предполагам, че тези макари ще ги използваш само за дънен риболов и за лодка: тролинг, чепарене.
Привърженик съм на макарите “Дайва” защото:
1.Една от макарите ми за дънен риболов е Daiwa Black Gold BG 65, оригинал, закупена през 1985 г и ползвана без проблем досега и сега за улов от брега на кефалови /изтегля като лебедка риби от всякакви големини/.
2. За лек спинигов риболов / чепаре, бомбарда, блесна/ използвам макари “Дайва Exeler 2500” и/или “Дайва Regal 2500” made in China, закупени през 2006 г от Cabelas,САЩ. Досега с тях не съм имал проблеми.Сменил съм само лагер на ролката на бигела на най-използваната макара за този вид риболов /Exeler/.
Смятам, без да правя реклама на “Дайва, защото има и други маркови продукти, че сте направили добър избор!
С пожелание за много риби и приятни емоции!
Стават и още как, особенно при грижливо поддържане.
Предполагам, че тези макари ще ги използваш само за дънен риболов и за лодка: тролинг, чепарене.
Привърженик съм на макарите “Дайва” защото:
1.Една от макарите ми за дънен риболов е Daiwa Black Gold BG 65, оригинал, закупена през 1985 г и ползвана без проблем досега и сега за улов от брега на кефалови /изтегля като лебедка риби от всякакви големини/.
2. За лек спинигов риболов / чепаре, бомбарда, блесна/ използвам макари “Дайва Exeler 2500” и/или “Дайва Regal 2500” made in China, закупени през 2006 г от Cabelas,САЩ. Досега с тях не съм имал проблеми.Сменил съм само лагер на ролката на бигела на най-използваната макара за този вид риболов /Exeler/.
Смятам, без да правя реклама на “Дайва, защото има и други маркови продукти, че сте направили добър избор!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Re: мнение за даива емкаст плюс 5500
моля темата да се изтрие .