Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Морските вълци с нов байряк...
Модератор: dantho.mihov
Морските вълци с нов байряк...
Морските вълци вече имат и знаме...след значките, плакетите и стикерите и с байрак се сдобихме...който гордо ще се вее на всички сбирки редом с родния трибагреник...

има възможност и за фланелки, шорти и т.н. абе цял екип може човек сам да си спретне с тия емблеми и .... 1 ютия...
за повече инфо ТУК http://blackseawolves.eu/

има възможност и за фланелки, шорти и т.н. абе цял екип може човек сам да си спретне с тия емблеми и .... 1 ютия...

за повече инфо ТУК http://blackseawolves.eu/
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Опа-а-а ,пак окъках май работата,ама де да знам кой кой е. Поне уцелих ли размера на колежката?
Сега се прибирам от Кауфланд .Останах направо поразен като видях какво продават освен стандартните за магазина стоки........
Телемачове на SPRO по 17лв.,Воблери RAPALA по 27лв. за 3 бройки,макари на DAM ,корди на DAM и сума ти още неща с известни имена.......Само дето им личи /не на всички/,че са напълно завършени ментета като в магазините за 1 лев. Най-впечатляващо обаче беше името на вносителя-Орозов.Едно име ,което софиянци доколкото съм останал с такова впечатление боготворят. Ако съм в грешка се извинявам.Та,думата ми беше,че ако и там /в риболовните магазини/е такава /ментелива/ стоката ,то половината теми направо се обезсмислят.Изчетох сума спорове кое било добро и кое не било,кой какво внасял,как Рапала били не знам какви си , пък ДАМ не знам онакви си и т.н.т.,а то какво излезе.Освен в магазините за 1лв. вече ги има и в Кауфланд. Егати китайците,егати ментетата,егати разликите в цените,егати ментеливата ни търговия.
Ще чакам да ги пуснат и в Метро и Пикадили.
Сега се прибирам от Кауфланд .Останах направо поразен като видях какво продават освен стандартните за магазина стоки........
Телемачове на SPRO по 17лв.,Воблери RAPALA по 27лв. за 3 бройки,макари на DAM ,корди на DAM и сума ти още неща с известни имена.......Само дето им личи /не на всички/,че са напълно завършени ментета като в магазините за 1 лев. Най-впечатляващо обаче беше името на вносителя-Орозов.Едно име ,което софиянци доколкото съм останал с такова впечатление боготворят. Ако съм в грешка се извинявам.Та,думата ми беше,че ако и там /в риболовните магазини/е такава /ментелива/ стоката ,то половината теми направо се обезсмислят.Изчетох сума спорове кое било добро и кое не било,кой какво внасял,как Рапала били не знам какви си , пък ДАМ не знам онакви си и т.н.т.,а то какво излезе.Освен в магазините за 1лв. вече ги има и в Кауфланд. Егати китайците,егати ментетата,егати разликите в цените,егати ментеливата ни търговия.
Ще чакам да ги пуснат и в Метро и Пикадили.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ясно е ,че цените в различните градове са различни.Да не говорим,че дори цените в един магазин за различните хора са различни. Ясно е това ,че ние риболовците сме садо - мазохисти.Ще ме питате защо мисля така?
Защото всички ние знаем за ментетата ,които се внасят .Знаем,че се продават в пъти с по-високи цени, обаче продължаваме да ги хвалим по форумите и да блесваме с познанията си коя марка какви модели има.Да,ама никой не забелязва уточненията от типа."Ако не върви както трябва,сгънете наляво или надясно". "Тази не е уловиста,ама става за ключодържател" .И всякакви други подобни неща , дето ни карат да ходим на риболов с клещите в джоба или да се правим на "домашен майстор". Ето и въпроса ми:
Смятате ли , че една фирма /разбирайте всички известни/с традиции и държаща на реномето си ще допусне някой рибар първо да ремонтира,а после да ползва продуктите и?
Защото всички ние знаем за ментетата ,които се внасят .Знаем,че се продават в пъти с по-високи цени, обаче продължаваме да ги хвалим по форумите и да блесваме с познанията си коя марка какви модели има.Да,ама никой не забелязва уточненията от типа."Ако не върви както трябва,сгънете наляво или надясно". "Тази не е уловиста,ама става за ключодържател" .И всякакви други подобни неща , дето ни карат да ходим на риболов с клещите в джоба или да се правим на "домашен майстор". Ето и въпроса ми:
Смятате ли , че една фирма /разбирайте всички известни/с традиции и държаща на реномето си ще допусне някой рибар първо да ремонтира,а после да ползва продуктите и?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
"боготворят" орозов е доста брутално изказване
факт,че магазина не е лош и пича е един от пьрвите вносители,па кво внася-вече друга работа
има и СЬРВИЗ-нали знаете колко дьржа на тая работа
относно ментетата-ами то ВСИЧКО вече е менте-я си купи кола 2005г-ще се видиш в приключение..я си купи 95г...доволен ще останеш
пенчо,стига с тоя негативизьм де-нали все евтиното тьрсим?нали знаеш,че тьрсенето определя предлагането?е кой ни е виновен тогава?ако искаш да си вземеш едно рьоби или дайва-Ипонски,нали се сещаш,че под 200-300$ няма да са-друг е вьпроса,че така стоят нещата,че и евтино да взимаш-и скьпо-все са боклуци-ей тва не мога да го прегльтна!!!!!в края на краищата си карам на боклуци,щото се убедих,че и триците струват колко брашното-ненормална работа...буллл,булгарррр,булгааариш-ако е слушал некой парчето на обратен ефект
баща ми на неколко пьти носи китайски макари от АМЕРИКА
ми кво да ви кажа-май не е само булгариш,май света вече отива наникьде
някой да е виждал китайски пен рил?е аз сьм

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
5 кила,прав си.Приключвам с негативизма,щото май файда никаква няма. Ще започна да си купувам само маркови стоки като "Тебен" например. За там съм сигурен ,че всичко е оригинално.Нали все пак е китайска фирмата. Надали се произвеждат другаде.Ако реша да си купувам воблери ще е от магазина за 1 лев.Няма да се казват Рапала , а Ларапа примерно ,ама к'во значение като всичките са оригинал. Плувки съм намерил всякакви размери по 0,15 лв. и т.н.т.
Ей,добре че се обади ,та ми се отпусна душата ,пък и по-лесно взех това решение.

Ей,добре че се обади ,та ми се отпусна душата ,пък и по-лесно взех това решение.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за гусин Лаури-не знам..ама плувките-не си прав-верно има мноо добри на колмик и рива-аз тях се заигравам напоследьк и сьм бая доволен
па за воблерите...като се видим,че ти подаря един оригинален,на бай ти лаури рапала-12см-щука да искаш на него
ей са-вдругиден трьгвам кьм каварна-еей те де си,ама да не ми се покриеш?ВСИЧКО е боклук,бе брато-не го ли зацепи тва нещо?не ме иронизирай,що сьм прав да знаеш-та викам,ПЕН РИЛ,китайски някой да е виждал?и потвьрждавам-АЗ СЬМ
даже сега още ще монтирам воблера в колата,че да не взема да го забравя 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Това за воблерите беше образно казано.Не съм купувал никога воблери и не съм фен на купешките,защото моите сам си ги правя. Не че има къде да ги ползвам /освен есента за чернокопа/,ама зимата като не става за риболов все нещо трябва да се прави. Плувките също сам си ги правя от стиропор ,дето може и на струг да се върти ,па и бомбардите сам си ги лея.Само макари не съм се научил да правя,но мисля по въпроса за ъпгрейд на една.
Просто тогава в Кауфланд се задразних и седнах да пиша без да преброя до 10.

Просто тогава в Кауфланд се задразних и седнах да пиша без да преброя до 10.