Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с. Сейдол - Отмъщението
с. Сейдол - Отмъщението
Здравейте приятели на реболова!
След голямото мокро, което се изваля /около 65 л/м2/, пак съм на въпросното място в точен час на зазоряване с подлата мисъл да се реванширам за онзи ден! Демек да хвана двойно повече! Да обаче след голямото мокро идва и голямата кал и силния вятър. Както и да е, настаних се на друго място, тъй като нивото беше вдигнало и набързо вързах ваглера /10 гр./ Този път не губих време в мерене на дълбочини и изпипване на монтажи - всичко беше ясно.
Дръжте се, почвам ви! 
И двете лодки бяха пълни до горе с дъждовна вода...

Хам-хум

И без много помайване, в 6:50 ч първата риба беше факт! Ашколсун, аферим, жги разбия!

От там като ги зачегарих...

Всички като по калъп

В 9:00 реших да извадя живарника /пак онзи теления дето не е мой/. Вътре бяха 11 броя

Натам всяка риба връщах директно, тъй като беше кално и не ми се занимаваше с живарници. В 11:00 ч отново кълването спря като онзи ден, все едно тока спира!
Помъчих ги още малко на плувка и превързах набързо хранилката...много ясно!
Един човек ми даде това нещо. Нещо като тежко и лепкаво тесто от царевично брашно и добавки. Нарече го "малай". Добре изглеждаше. Вика - това се слага на "система"
Не помогна.

Ето колко силен беше вятъра

Номер 20

Номер 21

Не можах да хвана двойно, но поне с 1 повече
Айде и умната! /руси вече не взимаме/
След голямото мокро, което се изваля /около 65 л/м2/, пак съм на въпросното място в точен час на зазоряване с подлата мисъл да се реванширам за онзи ден! Демек да хвана двойно повече! Да обаче след голямото мокро идва и голямата кал и силния вятър. Както и да е, настаних се на друго място, тъй като нивото беше вдигнало и набързо вързах ваглера /10 гр./ Този път не губих време в мерене на дълбочини и изпипване на монтажи - всичко беше ясно.

И двете лодки бяха пълни до горе с дъждовна вода...

Хам-хум

И без много помайване, в 6:50 ч първата риба беше факт! Ашколсун, аферим, жги разбия!

От там като ги зачегарих...

Всички като по калъп

В 9:00 реших да извадя живарника /пак онзи теления дето не е мой/. Вътре бяха 11 броя

Натам всяка риба връщах директно, тъй като беше кално и не ми се занимаваше с живарници. В 11:00 ч отново кълването спря като онзи ден, все едно тока спира!
Помъчих ги още малко на плувка и превързах набързо хранилката...много ясно!
Един човек ми даде това нещо. Нещо като тежко и лепкаво тесто от царевично брашно и добавки. Нарече го "малай". Добре изглеждаше. Вика - това се слага на "система"

Ето колко силен беше вятъра

Номер 20

Номер 21

Не можах да хвана двойно, но поне с 1 повече

Айде и умната! /руси вече не взимаме/
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: с. Сейдол - Отмъщението
Колега, ти изтрепа целия рибен свят по Лудогорието.....евала за което

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Браво, колега добри рЕби
Само напиши нещо повече на ЛС за този "малай" ако нямаш нищо напротив. Малко разяснение .... 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
на такъв зарибена локва кат тая и баба ми дет си нема понятие от риболов ша фане риба там нз кво толкова се кефите 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Кефим се щото кълве! Ела около София да те заведа да видиш дали е останала риба някъде, или дали ще си намериш място на Язовира!!! /разбирай яз. Искър/begleca_sv написа:на такъв зарибена локва кат тая и баба ми дет си нема понятие от риболов ша фане риба там нз кво толкова се кефите

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Обърка Коце,точния израс е: /разбирай всички места,където има вода/!Коце © написа: /разбирай яз. Искър/

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Mr.Barry
- ще става разбирач
И още по-точно: Разбирай всички места, където има вода из цяла България ....Paublo_Eskobar написа:Обърка Коце,точния израс е: /разбирай всички места,където има вода/!Коце © написа: /разбирай яз. Искър/
- Whassup
- ще става разбирач
Ето това е най-точнотоMr.Barry написа:И още по-точно: Разбирай всички места, където има вода из цяла България ....Paublo_Eskobar написа:Обърка Коце,точния израс е: /разбирай всички места,където има вода/!Коце © написа: /разбирай яз. Искър/

-
- научил се да хвърля
Браво за излета и репортажа.Само да добавя че този гьол се води като рибарник .По пътя за нега има още два и един наблизо до един спа център.В него район кълве ама на платено не ходим.На Бистра и Белия също може да се направи добър риболов,там пак дава доволно.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Видях, ги тези двата, но никой нямаше там да лови! Кажи каква информация имаш за там?atanas atanasov написа:По пътя за нега има още два и един наблизо до един спа център
Може и тъй да е,ама риболовният кеф си е кеф от всякъде!begleca_sv написа:на такъв зарибена локва кат тая и баба ми дет си нема понятие от риболов ша фане риба.................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- научил се да хвърля
Преди с.Сейдол на язовирчето има шаран,таранка,толстолоб, ловят се на плувка.Собственика се казва П.Димитров.Плаща се за въдица и уловената риба също.Коце © написа:Видях, ги тези двата, но никой нямаше там да лови! Кажи каква информация имаш за там?
Като се върнеш обратно към Разград на разклона за с.Островче има табела спа център там има и малко язовирче пълно с таранка и шаран и щука.Там също се заплаща за въдица и уловената риба.
Непосредствено под село Островче има друго язовирче ,което до скоро беше свободно,но сега има арендатор за там условията не ги знам.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
е аз сам на голямата река но пак нема риба поне тая година не пак не се отказвам от 15 риболова нямам хваната рибка но пак ме бих отишал да храня рибата на тая локва че и пари искат 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Абсолютно си в правото си да го правиш! Това ти доставя удволствие все пак!begleca_sv написа:е аз сам на голямата река но пак нема риба поне тая година не пак не се отказвам от 15 риболова нямам хваната рибка но пак ме бих отишал да храня рибата на тая локва че и пари искат
Аз практикувам спортен риболов, от туризма се отказах!