Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
- stonetales
- разбира нещата
Re: На лафче за подводния риболов
Даже ми е кеф, че съм:)
Възприятията са толкова естествени и чисти, че ми свети отвътре.
Искам завинаги да останат такива:)
Наздраве, че съм на не знам коя вече:)
Възприятията са толкова естествени и чисти, че ми свети отвътре.
Искам завинаги да останат такива:)
Наздраве, че съм на не знам коя вече:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
...специален поздрав за Румци :

...изтеглете си тая програма , няма да съжалявате - хем прогнози , хем пейзажи ще гледате в реално време

тука снимката е с изрязано небе :

...и я слагате после в ей таз метео програма :
http://dox.bg/files/dw?a=9994ad1577
...и благодарете на Академика от Гошифинга за файла и на Румци за снимката ...а може и малко и на мен

тука снимката е с изрязано небе :

...и я слагате после в ей таз метео програма :
...и благодарете на Академика от Гошифинга за файла и на Румци за снимката ...а може и малко и на мен
Любак написа:EU_BG_akademika написа:Ровейки в "замундата" попаднах на интересна програмка:
YoWindow 2 е забавна програма, предоставяща точна прогноза за времето по целия свят ( включително България). Интерфейсът на програмата е страшно готин и според нас би донесъл усмивка на всеки. YoWindow 2 е много лесна за инсталиране и използване. При първоначално стартиране изберете мястото където живеете или мястото за което искате да видите прогноза за времето. Фоновата картинка на програмата ще отразява в сегашните метеорологични условия на избрания град.
Слънцето изгрява и залязва точно както го прави в реално време а валежи и други метеорологични явления са изобразени с много сполучливи анимации. Потребителите могат да добавят свои собствени изображения, които работят учудващо добре. В допълнение към отличните графики, програмата показва подробна информация за текущите метеорологични условия, както и кратка прогноза за следващите няколко дни. Програмата може да се използва самостоятелно или като скрийнсейвър, което е хубво и много полезно. Като цяло YoWindow е уникална и атрактивна програма за проверка на прогнозата за времето, и изменение на метеорологичните условия.
Качилил съм я ето тук ( предполагам, че не всички свалят от замунда) :364672:
а ето и кода за сваляне от замунда
2fd88a775e934bb4ae9098e946ba11fc5c184cba
Разархивирайте, инсталирайте и регистрирайте със серийния номер от текстовия документ.
Програмката си я бива, надявам се че ще ви е полезна. :609c1f728720fb

....аз сложих ей този пейзаж , с изрязано небе :

...сутрин в небето слънцето изгрява и се скрива зад движещите се облаци с реалната посока на вятъра , летят самолети и гларуси ...вечер луната изплува и блещукат звездите , падат метеорити ...най -интересно е да наблюдаваш , как се променят цветовете на пейзажа , в зависимост от часа ...аве кефи отвсякъде ...

- Jack Daniels
- разбира нещата

- Прикачени файлове
-
- Румци-Синеморец.JPG (66 KiB) Преглеждано 1012 пъти
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Кефи ме са ще я пробвам

- stonetales
- разбира нещата
ТТТоя Булти бе:)
Ей тука живея аз, дето си ги облагородил снимките:)
Излизам вчера пак, и се набутвам в една мътилка - не ти е работа.
Теченията се обърнали и носят благоуханията от фекалната тръба.
Абе, чудя се аз защо толкова години съседа все там ходи да гмурка, а той му хванал цаката.
Е, изместих се и тръгнах на север, покрай брега, за да избягам от мармалада. Няма да стъпя там повече.
Изминах около километър.
На същото място, като онзи ден, пак го видях кефала, пасеше на дъното, стрелях и стрелата се заби до него.
Просто не уцелих.
Търся си тънка и дълга стрела:)
Ей тука живея аз, дето си ги облагородил снимките:)
Излизам вчера пак, и се набутвам в една мътилка - не ти е работа.
Теченията се обърнали и носят благоуханията от фекалната тръба.
Абе, чудя се аз защо толкова години съседа все там ходи да гмурка, а той му хванал цаката.
Е, изместих се и тръгнах на север, покрай брега, за да избягам от мармалада. Няма да стъпя там повече.
Изминах около километър.
На същото място, като онзи ден, пак го видях кефала, пасеше на дъното, стрелях и стрелата се заби до него.
Просто не уцелих.
Търся си тънка и дълга стрела:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
Той там мармалада е екологично чистstonetales написа:...за да избягам от мармалада...

- stonetales
- разбира нещата
Ах, тиииии, Джимби:)
На филийка ще ти намажа:)
Само изчакай да направя сливовата, щот тук нещо се вихрят приказки за Кичевска си, някаква:)
А, аз със литри я пия:)
На филийка ще ти намажа:)
Само изчакай да направя сливовата, щот тук нещо се вихрят приказки за Кичевска си, някаква:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
Че то сливовата ракия ли е, как няма да пиеш с литриstonetales написа: Само изчакай да направя сливовата, щот тук нещо се вихрят приказки за Кичевска си, някаква:)

- alex_vp
- научил се да хвърля
Колеги, цяла седмица съм в Созопол и съм свободен от 10 до 14ч. Ако има някой из района навит за гмуркане да взънка
- stonetales
- разбира нещата
Завиждам съвсем не Благородно:)
Цяла седмица ще лепя камъни и кръста, хълбоците и коленете ми ги няма. Не знам къде са?:)
Цяла седмица ще лепя камъни и кръста, хълбоците и коленете ми ги няма. Не знам къде са?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Да, ала днес отидох на камъните по рано , прибрах се по рано и слязох към градинката:)
Мътно, клатещо и интересно.
Е, затрих си по пътя кукана, здраве да е , ала видях 2 ята с морски кефали да се плацикат на 2-3 метра и да си пасат кротко.
Първите не ме и забелязаха - тоест аз ги видях пръв. На 2-3 метра от мен. Спрях се. Използвам вече техниката на Булти и харпуна е под мен - като с Калашников на пост:)
Протегнах се леко, извадих харпуна, кефалите се приближаваха, аз не издържах, стрелях и Пак не улучих:)
Ейййй, насъбират ми се мноого риби да извадя - така, както им се разминава:)
Маската ми се замъгли -ееее...ти и темперираното стъкло. Стрелата ми тежка(стрелям ли хоризонтално-пада с неизчислима парабола), ластика ми слаб, ръката ми трепери, окото ми свито - ааабе - за какво живея аз на тоя свят?:)
Тия дни ще сменя и стрелата и ластика!!!
И настройката:)
Мътно, клатещо и интересно.
Е, затрих си по пътя кукана, здраве да е , ала видях 2 ята с морски кефали да се плацикат на 2-3 метра и да си пасат кротко.
Първите не ме и забелязаха - тоест аз ги видях пръв. На 2-3 метра от мен. Спрях се. Използвам вече техниката на Булти и харпуна е под мен - като с Калашников на пост:)
Протегнах се леко, извадих харпуна, кефалите се приближаваха, аз не издържах, стрелях и Пак не улучих:)
Ейййй, насъбират ми се мноого риби да извадя - така, както им се разминава:)
Маската ми се замъгли -ееее...ти и темперираното стъкло. Стрелата ми тежка(стрелям ли хоризонтално-пада с неизчислима парабола), ластика ми слаб, ръката ми трепери, окото ми свито - ааабе - за какво живея аз на тоя свят?:)
Тия дни ще сменя и стрелата и ластика!!!
И настройката:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
E.... ти па искаш да изтепаш всичко окло Синеморец и то с първите стъпки в подводния риболов