Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболова от стената забранен??????
Модератор: dantho.mihov
Риболова от стената забранен??????
Сигурно въпроса ми е доста глупав за някои ама що на всеки язовир риболова от стената е забранен, сякаш ако накацат рибари ша вземе да падне
п.п. Извинявам се че и не намерих подходящ раздел за въпроса ми та се чудих де да го постна и е на

п.п. Извинявам се че и не намерих подходящ раздел за въпроса ми та се чудих де да го постна и е на

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболова от стената забранен??????
Сега за сега ,темата ходи в РАЗНИ
щото нема нищо общо с стърв и захранка 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Ако говориш колега за платено.Въпроса е принципен,някой арендатори не позволява на други им е все едно.На много язовири дават да се лови.Но не винаги е удачно да застанеш на стената.pif4o77 написа:... що на всеки язовир риболова от стената е забранен...
Благодаря за местенето на темата
гледах за разни или за общи ама толкова и съм видял 

-
- кандидат преподавател
Ако говориш за големите язовири,забраната касае елементарни мерки за безопасност.Сигурно не знаеш,но по време на противостоянието на Варшавския договор и НАТО,при военен конфликт,голям хит в нашия план беше да се гръмне стената на яз.Ивайловград и да се залее с едно "цунамче" цялата Втора турска армия в Одринския вилает,барабар с кадъните и хилядата им танка "Леопард".Е,сега има други приоритети.