Може ли някой да каже?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Може ли някой да каже?

Мнение от dzigy »

може ли някой да каже, какви са тези ампулки, дето стрували около 2 лева и привличали рибата като тамяна котките?
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

не им се връзвай много ... не е точно така
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Прочети във форум "Риболовна захранка" :lol: 8)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колега твоита котка много набожна ще дойде :) не беше ли валерян а не тамян :oops:
а за ампулите , ами какво да ти кажа те са като есенцията за кекс - концентрирани вещества - няколко капки и захранката или стръвта са готови , но не правят чудеса , незнам защо им се носи такава слава
наслука
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Абе вършат работа, ама трябва да има и риба повечко! И да не подбира много-много. Наслука!
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

лъжци са значи, гледат от всичко да изкарат пари, споменавам майките им сега - но с добро. един път използвах захранка - спагети по милански, защото нямаше кой да ги яде у нас. Избих рибата, а тези до мен нищо не хвааха. злорадствах. кефех се, даже им казах на края, друг път не идвам много малко риба - половин живарник. няма да гледам вие кво хванахте. сигурно цял. и следващия път всичките хващаха само аз хванах една малка таранка. няма вече да злорадствам.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Може ли някой да каже?

Мнение от MapuaH »

Колега казват се "Ultra bite" и да ти кажа не вършат никаква работа,знам го от опит.По-добре си вземи 2 пакета "Промикс" отколкото ампули.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Dzigi , не може така просто да кажеме че не вършат никаква работа .
Все някой е стоял с тъп поглед в празния живарник и накрая е решил да ги създаде , белкем оправи нещата , просто не са вълшебни .
Няма как да си я измислят рибата адо я няма в гьола . Аз си купих сонар , и сега му се сърдя че нищо не показва :) ама то в упътването си пише " засича риба над 20 см. , а кажи ми сега ,кой е виновен сонара ли ??
поздрави и наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Може ли някой да каже?

Мнение от dzigy »

мерси и аз вече се убедих в това. за да има печалба, търговията да върви.
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Според мен въпросните ампули-Ултра байт - си вършат работата и то много добре.Аз лично съм ги използвал ,и съм оспявал да събера риба.
Негативното отношение на колегите риболовци го отдавам на това ,че са повярвали на някой словоухотлив продавач, който е успял да предаде на Улта байт едва ли не магически свойства.
В магазините където се продават такива амполи трябва да има и упътване -брошури - в които пише в колко вода се разтваря ампулата ,и към колко килограма захранка се прибавя една ампула.
И не на последно място не забравяйте че колкото и да са супер ампулите все пак трябва време ,за да се "прикотка" риба.
Наслука!
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

мерси, много изчерпателно и много добре обяснено. явно повечето са търговци и гледат да си продадат стоката. наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”