река черни искър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Lubol
новобранец
новобранец

река черни искър

Мнение от Lubol »

Здравеите колеги не успях да намеря инфо реката дали е забранена около село Говедарци. Ще ходя на почивка и си мисля да взема и една въдица. Ще съм благодарен, ако някои колега сподели каква риба има иначе ще се оглеждам за местни.благодаря предварително
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Re: река черни искър

Мнение от Dimy »

над моста за бели Искър е забранен риболова и правят проблеми
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Изобщо не е забранена, ходи си спокойно и си лови. Забраната почва от границите на парк "Рила", които са доста над Говедарци. Миналата година реката беше забранена, от тази вече е разрешена. Наслука, пък ако драснеш някой ред на ЛС какво си уловил, няма да ти се разсърдя. Ако ти трябва информация, пусни ми съобщени.
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

И аз така разбрах. Ще драсна утре заминаваме и като хвърля въдицата ще драсна какво съм направил нали се е обадила някоя рибка.

Благодаря и на двамата колеги
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Извинявам се че малко късно пиша, но обхвата на глобул малко куца тука в планината. На 16.08 отидох за риба на черни искър под село маджарево
За стръв използвах ручейник от самата река имаше и какавиди вече. Резултатът беше две пъстърви и десетина лещанки всичките плуват по живо по здраво обратно в реката. Мисля че като първи риболов в такъв тип река резултатът е добър ,все пак това са ми първите диви пъстърви , интересно че не се обади нито една черна.мряна.

Реката и природата са невероятни в района, само малко повече да пазим чистота.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Селото е Маджаре :wink: , браво следващият път повече рибка :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”