Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

река черни искър
Модератор: sapuna
река черни искър
Здравеите колеги не успях да намеря инфо реката дали е забранена около село Говедарци. Ще ходя на почивка и си мисля да взема и една въдица. Ще съм благодарен, ако някои колега сподели каква риба има иначе ще се оглеждам за местни.благодаря предварително
Re: река черни искър
над моста за бели Искър е забранен риболова и правят проблеми
Изобщо не е забранена, ходи си спокойно и си лови. Забраната почва от границите на парк "Рила", които са доста над Говедарци. Миналата година реката беше забранена, от тази вече е разрешена. Наслука, пък ако драснеш някой ред на ЛС какво си уловил, няма да ти се разсърдя. Ако ти трябва информация, пусни ми съобщени.
И аз така разбрах. Ще драсна утре заминаваме и като хвърля въдицата ще драсна какво съм направил нали се е обадила някоя рибка.
Благодаря и на двамата колеги
Благодаря и на двамата колеги
Извинявам се че малко късно пиша, но обхвата на глобул малко куца тука в планината. На 16.08 отидох за риба на черни искър под село маджарево
За стръв използвах ручейник от самата река имаше и какавиди вече. Резултатът беше две пъстърви и десетина лещанки всичките плуват по живо по здраво обратно в реката. Мисля че като първи риболов в такъв тип река резултатът е добър ,все пак това са ми първите диви пъстърви , интересно че не се обади нито една черна.мряна.
Реката и природата са невероятни в района, само малко повече да пазим чистота.
За стръв използвах ручейник от самата река имаше и какавиди вече. Резултатът беше две пъстърви и десетина лещанки всичките плуват по живо по здраво обратно в реката. Мисля че като първи риболов в такъв тип река резултатът е добър ,все пак това са ми първите диви пъстърви , интересно че не се обади нито една черна.мряна.
Реката и природата са невероятни в района, само малко повече да пазим чистота.
Селото е Маджаре
, браво следващият път повече рибка