Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо край Оряхово
- краси12345678
- ще става разбирач
Капо край Оряхово
Вчера с един приятел отидохме на Дунава за риба край Оряхово цял ден не пипна пробвахме на качамак на капан на царевица въобще пълна скръб.Вечерта опитахме на попово прасе и на червей същата работа та чак до сутринта. На разсъмване си викаме хайде още един опит дано започне да яде, да-да ама не такова чудо не ми се беше случвало отдавна.В 10.00 си бихме камшика и още не прибрал се хоп на компютъра да ви разкажа моите неволи.

- краси12345678
- ще става разбирач
Re: оэхънйпа
преди няколко дни и аз бях на дунава от месни приятели разбрах че много ток се пуска и затова непипа рибата никаде по рекатаMIR4EV написа:много ток има в този район много пържат рибите

някакви месни са се изтирикатили и бият само сома с ток но това оказва влияние и на останалата риба

Водата наистина е вече достатъчно топла и предполагам това няма как д ане с еотрази негативно на храненето на рибите. Отделно от това жегите и спадането на реката вкарват рибата навътре в реката и риболова от брега е повече от труденbozzo написа:същото е положението и по надолу по Дунава. През седмицата бяхме над Байкал за една нощ и около Гиген за още една нощ. Само таранки, тук-там някой вретенар и толкоз, а бяхме тръгнали за друга риба. Казват същото, че водата била много топла и затова не бутала по едрата.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!