Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Николаевка:)
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Aй да видим кво ще излезе от тая работа...а дотогава Камен требва и мен да научи да фащам шарани, че нещо зациклих с тия амуриkalkan4o написа:И дума да не става.rikosheth написа:Ей тва исках да чуя!kalkan4o написа:След месец да му мислят шараните.
Бях решил , че се отказваш и само у форума ша ги дърпаш
Веднъж влезе ли люспата в главата остава до гроб,а може би и след това.Като съм готов за подвизи Вие ще се първите на които ще пиша в очакване да кажете кога мога да се присъединя с Вас ако желаете
...та да ме научите да хващам шарани
.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
23.06.2007 - Първият падна!!!
Най накрая каръка беше строшен след тия амури, имах късмет да запиша първи приличен шаран на Николаевка за тази година
А уж щях да почивам тази седмица....ама не би
В събота с Тодорин, мой френд и бивш колега кацнахме на язовира. Този път реших да променя тактиката и да наблегна основно на риболова на плувка, по конкретно на мач...а на практика лових с 2 мача и 2 дънни за маскировка
Ползвах влакно Surfix 0.18(ех ако потъваше като истинско мачово цена нямаше да има но и така се получи) , ваглери Middy(6.8+4) и Bobi fisher(6+4), куки Sasame(Iseama No 10), монтаж без повод.
Подхранка - царевица, стръв - млечна, резултат за деня...общо над 20 кг риба основно ядосани шаранчета до кило и таранки някои от които доста мазнички(700-800 гр.)
Та така, до към 14 часа успях да закърфичя само едно по прилично шаранче около 2 кг, но риболова беше изключително динамичен и рибите си вземаха супер добре.
После малко почивка-хапване, пийване...ама то пък една буря ни насмете, дъжд, вятър, град...фулл екстри
Всичко интересно за мен се случи след бурята когато една от плувкитв изчезна...засякох и отсреща ме сгъна нещо мазничко
Те това исках...20-30 минути ха на лево ха надесно, после малко навътре и накрая Тошко гребна един от местните люспести шарани с тегло около 5 кила(аналогията с известен наш съфорумец е съвсем случайна)!

И снимки има ама живеят в една Nokia 6610i, та ако некой знае как да ги дръпнем..кабели, софтуери и там квото трябва да казва
Най накрая каръка беше строшен след тия амури, имах късмет да запиша първи приличен шаран на Николаевка за тази година

А уж щях да почивам тази седмица....ама не би

В събота с Тодорин, мой френд и бивш колега кацнахме на язовира. Този път реших да променя тактиката и да наблегна основно на риболова на плувка, по конкретно на мач...а на практика лових с 2 мача и 2 дънни за маскировка

Ползвах влакно Surfix 0.18(ех ако потъваше като истинско мачово цена нямаше да има но и така се получи) , ваглери Middy(6.8+4) и Bobi fisher(6+4), куки Sasame(Iseama No 10), монтаж без повод.
Подхранка - царевица, стръв - млечна, резултат за деня...общо над 20 кг риба основно ядосани шаранчета до кило и таранки някои от които доста мазнички(700-800 гр.)

Та така, до към 14 часа успях да закърфичя само едно по прилично шаранче около 2 кг, но риболова беше изключително динамичен и рибите си вземаха супер добре.
После малко почивка-хапване, пийване...ама то пък една буря ни насмете, дъжд, вятър, град...фулл екстри

Всичко интересно за мен се случи след бурята когато една от плувкитв изчезна...засякох и отсреща ме сгъна нещо мазничко

Те това исках...20-30 минути ха на лево ха надесно, после малко навътре и накрая Тошко гребна един от местните люспести шарани с тегло около 5 кила(аналогията с известен наш съфорумец е съвсем случайна)!

И снимки има ама живеят в една Nokia 6610i, та ако некой знае как да ги дръпнем..кабели, софтуери и там квото трябва да казва

rikosheth написа:
Кабел:
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=10982
Включваш кабела кьм телефона и компа (XP), нокиите като видят кабел питат каква е връзката-избираш Data transver (или нещо подобно) и ти се появява в My computer нов диск (който е паметта на телефона) и с Copy/paste си ги сваляш снимките.
Офф:Тия бури много добре действат на шараните.Половината бройки по-долу(включително последната) са ми точно от тази буря

Николаевка:)
Отговор с цитат:rikosheth написа:Ама тия бройки твоите много мълчаливо си ги ловиш и нищо не казваш, що така а?![]()
А като чета поста на рикошет, все едно че аз съм го писал.Само дето преди бурята нямам и една риба, мина "до нас" (не ни валя дъжд) и мястото е друго. И телефона със снимките не е Nokia.jibira написа:Болни много, лечебни "места" из Варненско обаче с добри сестри малко..![]()
![]()

OK, само че ще ми трябва време да го сътворя и ще го пусна в отделна темаrikosheth написа:за едни това е ФОРУМ за други читалня!!!![]()
Последно промяна от rap66 на Сря Юни 27, 2007 9:58 am, променено общо 4 пъти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Николаевка:)
Насила хубост не става!rap66 написа:Отговор с цитат:jibira написа:Болни много, лечебни "места" из Варненско обаче с добри сестри малко..![]()
![]()

Мен лично ми е все тая, всеки сам си преценява какво да пише и да сподели...за едни това е ФОРУМ за други читалня!!!