Николаевка:)

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

kalkan4o написа:
rikosheth написа:
kalkan4o написа:След месец да му мислят шараните :lol: .
Ей тва исках да чуя! :smt023 Бях решил , че се отказваш и само у форума ша ги дърпаш :wink:
И дума да не става.

Веднъж влезе ли люспата в главата остава до гроб,а може би и след това :wink: .Като съм готов за подвизи Вие ще се първите на които ще пиша в очакване да кажете кога мога да се присъединя с Вас ако желаете :lol: ...та да ме научите да хващам шарани :wink: .
Aй да видим кво ще излезе от тая работа...а дотогава Камен требва и мен да научи да фащам шарани, че нещо зациклих с тия амури :roll: :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

rikosheth написа:Aй да видим кво ще излезе от тая работа
Ще излезе работа обещавам...до края на другия месец съм първа пушка :wink: .

Иначе аз и на амури съм съгласен...пък то не пречи ти на амури той на шарани да ме учите :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

rikosheth написа: Aй да видим кво ще излезе от тая работа...а дотогава Камен требва и мен да научи да фащам шарани, че нещо зациклих с тия амури :roll: :wink:
Концентрата ти е слаб :lol: :lol: :lol: Трябва всичко да топи кот се допре до него :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

бе ако е до концентрата, сте дам на митака от оня дето го бях донесал предния пат.100гр. от него и Далаи Лама да е, няма мойе да се концентрира цял излет
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Тази събота ще правим едно ходене до Николаевка ще помоля за малко напътствия за място което да е добро за риболов и добро за барбекю или казано накратко да си изкараме излета доволно.Благодаря.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

23.06.2007 - Първият падна!!!
Най накрая каръка беше строшен след тия амури, имах късмет да запиша първи приличен шаран на Николаевка за тази година :lol: :lol: :lol:
А уж щях да почивам тази седмица....ама не би :wink:
В събота с Тодорин, мой френд и бивш колега кацнахме на язовира. Този път реших да променя тактиката и да наблегна основно на риболова на плувка, по конкретно на мач...а на практика лових с 2 мача и 2 дънни за маскировка 8)
Ползвах влакно Surfix 0.18(ех ако потъваше като истинско мачово цена нямаше да има но и така се получи) , ваглери Middy(6.8+4) и Bobi fisher(6+4), куки Sasame(Iseama No 10), монтаж без повод.
Подхранка - царевица, стръв - млечна, резултат за деня...общо над 20 кг риба основно ядосани шаранчета до кило и таранки някои от които доста мазнички(700-800 гр.) :)
Та така, до към 14 часа успях да закърфичя само едно по прилично шаранче около 2 кг, но риболова беше изключително динамичен и рибите си вземаха супер добре.
После малко почивка-хапване, пийване...ама то пък една буря ни насмете, дъжд, вятър, град...фулл екстри :wink:
Всичко интересно за мен се случи след бурята когато една от плувкитв изчезна...засякох и отсреща ме сгъна нещо мазничко :roll:
Те това исках...20-30 минути ха на лево ха надесно, после малко навътре и накрая Тошко гребна един от местните люспести шарани с тегло около 5 кила(аналогията с известен наш съфорумец е съвсем случайна)! :wink: :smt082
И снимки има ама живеят в една Nokia 6610i, та ако некой знае как да ги дръпнем..кабели, софтуери и там квото трябва да казва :roll:
Изображение
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

rikosheth тоя твой колега да не е родом от Сунгурларе :?:
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ахаммм!!! Ама не знам дали точно там е роден но поне такава ракийка пийваме..Сунгуларска :wink: :drinkers:
Изображение
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

rikosheth написа:
И снимки има ама живеят в една Nokia 6610i, та ако некой знае как да ги дръпнем..кабели, софтуери и там квото трябва да казва :roll:

Кабел:
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=10982

Включваш кабела кьм телефона и компа (XP), нокиите като видят кабел питат каква е връзката-избираш Data transver (или нещо подобно) и ти се появява в My computer нов диск (който е паметта на телефона) и с Copy/paste си ги сваляш снимките.

Офф:Тия бури много добре действат на шараните.Половината бройки по-долу(включително последната) са ми точно от тази буря :lol:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Mерси за помоща, с кабелче се сдобихме пък и инфрареда май ще тръгне, така че има надежди!
Ама тия бройки твоите много мълчаливо си ги ловиш и нищо не казваш, що така а? :roll: :wink:
Изображение
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Николаевка:)

Мнение от rap66 »

rikosheth написа:Ама тия бройки твоите много мълчаливо си ги ловиш и нищо не казваш, що така а? :roll: :wink:
Отговор с цитат:
jibira написа:Болни много, лечебни "места" из Варненско обаче с добри сестри малко.. :cry: :roll: :cry:
А като чета поста на рикошет, все едно че аз съм го писал.Само дето преди бурята нямам и една риба, мина "до нас" (не ни валя дъжд) и мястото е друго. И телефона със снимките не е Nokia.
Изображение
rikosheth написа:за едни това е ФОРУМ за други читалня!!! :lol: :wink:
OK, само че ще ми трябва време да го сътворя и ще го пусна в отделна тема
Последно промяна от rap66 на Сря Юни 27, 2007 9:58 am, променено общо 4 пъти.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Николаевка:)

Мнение от rikosheth »

rap66 написа:Отговор с цитат:
jibira написа:Болни много, лечебни "места" из Варненско обаче с добри сестри малко.. :cry: :roll: :cry:
Насила хубост не става! :wink:
Мен лично ми е все тая, всеки сам си преценява какво да пише и да сподели...за едни това е ФОРУМ за други читалня!!! :lol: :wink:
Изображение
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ето я рибката...сори за качеството :oops:
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение
Аватар
yanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yanev »

rikosheth написа:Ето я рибката...сори за качеството :oops:
Изображение Изображение
Изображение Изображение
:smt023
браво!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ами......БРАВО!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”