Не ходете на яз.Слаковци

Модератори: bobopeli, sapuna

tope1965
новобранец
новобранец

Не ходете на яз.Слаковци

Мнение от tope1965 »

Колеги на 20.08 ходих на язовира(след зарибяването с 400кг шаран)и за 7часа 5-6 каракуди,като всички вадеха само каракуда.това бяха около 20-30 рибари.Миналата събота след поредното зарибяване със шаран,се повтори същото.Така че извода на всички беше че лъжат за зарибяването.Напускали са каракуди за залъгване.Всички на яз.бяха бесни.НЕ ХОДЕТЕ ПР ТЕЗИ МОШЕННИЦИ!!!!!!!!
яз.Слаковци
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Re: Не ходете на яз.Слаковци

Мнение от Ivo_Ivanov »

аааа мислех неделя да го посетя.............. :drinkers:
Последно промяна от Ivo_Ivanov на Вто Авг 23, 2011 7:35 pm, променено общо 1 път.
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Е за всичко друго бих повярвал,ама да не са пуснали шаран,е няма как да стане!!!
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

drebens написа:Е за всичко друго бих повярвал,ама да не са пуснали шаран,е няма как да стане!!!
добре де колега кажи пуснали ли са или не са и по 6кг. ли са или по 200гр.........дай инфо. :drinkers:
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

http://slakovci.pernik.org/news.html
На този адрес винаги е актуална информацията,въпреки че леко слъгват с количеството и точния размер на рибата.Но когато са писали че пускат винаги са пускали и винаги е било посочената в сайта риба.Рибата там като я пуснат се лови само на определени места,успееш ли да я пипнеш настава неистова сеч.Има някои хора които знаят метста и рядко си тръгват празни от там.Аз от всичките ми излети на Слаковци,а те са може би над 100 имам 2-3 капота.Но има и една уловка,ако собствениците решат рибата да не кълве са способни да яя накарат да не пипне.Това е.Ако ходиш ти желая късмет.
qvor_19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от qvor_19 »

Няма да ходя там и още на няколко други язовира където положението е същото
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Не знам за тоя язовир, но за така наречените седмици чух, че група рибари са набарали пазач ли собственик ли, да пуска ток в язовира, после са му пуснали и на него, така че тия платени язовири са пълен т.....к. Затова утре на Пънча за червеноперки :):)
hanibal
новобранец
новобранец

Мнение от hanibal »

питайте ме дали ще стъпя при тези мошенници ...........
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Колеги, откога наличието на риба стана гаранция за задължителен успех? :lol:
Вие май забравихте времето, когато си имаше бая риба по водоемите и пак не всеки път се хаващаше :lol:
Че не са стока БГ арендаторите, не са... Но даже и по водоемите, в които рибата се плаща и буквално ври, се случва да се направи някое капо...

Факт е, че в милата ни родина се вихрят много токаджии и мрежари, ама май посвикнахме за всеки неуспех да се оправдаваме с тях :lol:
Никой да не се обижда, с горното визирам и себе си :!:

Конкретно за Слаковци - на мен не ми харесва този водоем и не го препоръчвам.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

drebens написа:Но има и една уловка,ако собствениците решат рибата да не кълве са способни да яя накарат да не пипне.Това е.Ако ходиш ти желая късмет.
Колега, ако всички дружно решим да не ходим, тез факири ще го издухат!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

franky написа:Колеги, откога наличието на риба стана гаранция за задължителен успех? :lol:
Разбира се, че не е гаранция- особено ако арендатора без да иска е "прехранил" вечерта рибата, или без да иска точно събота - неделя си играе с нивото, или е пуснал някой от "вибраторите"...
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

По мое мнение на арендовани язовири трябва да се ходи само по време на забраната. Има някои изключения разбира се и това са водоемите с трофейните екземпляри, но там политиката е друга. Всички останали са "мижи да те лажем" или е скъпа рибата/там кълве винаги яко/ или я няма/казват ти, че са пуснали, но ти толкова си можеш да я хванеш/. Арендатори и пазачи те третират като най-големия шаран и ходещи 50лв. Та на Панчарево си е доста по-добре даже и да си капо.
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Около Сф вече има интересни места за спортен риболов. Лично аз ги предпочитам - там риба не се взима и всичко и чисто като схема. Логично по български е, че ако ти дават да взимаш риба, то такава може и да няма или "да не кълве", което е лесно постижимо с модерните методи на стопанисване на водоемите!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Подкрепям с две ръце темата .
Аз като ходих преди 2 месеца някъде , само рак . Ходил съм на много язовири на които има раци , но толкова много никаде няма , щом и протеиново топче 18мм го правеха 14-15мм за няколко минути , а сухата царевица и повдигача го сваляха докато си сложил обтегача и опънеш линията . Преди много го харесвах язовира , но просто лакомоята собственика накара много хора да го зачеркнат , дори и колегата Drebens ,който като мен ходеше много често там .
Изображение
selim99
новобранец
новобранец

Мнение от selim99 »

Неанам дали са пуснали шарана или на са но със сигурнуст знам че не кълве на нищо! :ANAL: :ANAL:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”