Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
Харпун с две стрели и избор на нож
Модератор: nkolev66
-
garokal-74
- новобранец

Re: Харпун с две стрели и избор на нож
За пръв път виждам такъв харпун с две стрели.deathwalker написа:Пускам няколко снимки на моя Пикасо-туин,който ми донесоха от Испания,тамошните харпунджии го ползват главно за лов във дупки,но аз така и не свикнах да го ползвам и сега събира само прах в килера.
В България по магазините, такова чудо не се продава.
Жалко е че колегата е замразил харпунчето.
Мисля че, ще върши работа не само за дупки, но и ако попаднете на някой по едър екземпляр. Особенно ако първият изстрел не е бил сполучлив и рибата се държи на "кожичката" и е готова да офейка.
- manuk
- научил се да хвърля

Колега garokal-74,
Ако желаете да изпробвате тъкъв харпун с две стрели и имате път към Царево от 1 Септември до 15 Ноември аз ще съм в Царево.
Пишете ми на Л.С. за да нося харпуна.
Ще Ви го предоставя за ползване, както и консултация, как да си изработите такъв, разбира се с подобренията които са ми хрумнали, след като видях решенията в дизайна на Пикасо-туин на колегата deathwalker.
..........................................................................................................
Всяко нещо си има цена, за да го постигнем, трябва да я платим!
Ако желаете да изпробвате тъкъв харпун с две стрели и имате път към Царево от 1 Септември до 15 Ноември аз ще съм в Царево.
Пишете ми на Л.С. за да нося харпуна.
Ще Ви го предоставя за ползване, както и консултация, как да си изработите такъв, разбира се с подобренията които са ми хрумнали, след като видях решенията в дизайна на Пикасо-туин на колегата deathwalker.
..........................................................................................................
Всяко нещо си има цена, за да го постигнем, трябва да я платим!
....аве , някъде писа ли се , че ако стреляш с такъв харпун , след първия изстрел , задължително трябва да изстреляш и втория , че инак опасно става

- Jack Daniels
- разбира нещата

Е не е задължително да стреляш втори път, може и да "отзаредиш"Булти написа:....аве , някъде писа ли се , че ако стреляш с такъв харпун , след първия изстрел , задължително трябва да изстреляш и втория , че инак опасно става![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад