Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание на яз.Поцърненци
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- asenfisherman
- ще става разбирач
Състезание на яз.Поцърненци
Привет колеги.На 18 юни ще се проведе традиционното за община Радомир любителско състезание по улов на риба на плувка. Условията са:1 въдица с монтирани на нея по 1 бр. плувка и кука.Задължително е всеки риболовец да има живарник,няма ограничение за вид и количество захранка.Такса за участие 10 лв.,наградния фонд е в размер на 600 лв. под форма на такъми,за призовата тройка са осигурени и купи.Записване за участие в 7.00 на място.Начало на състезанието 7.30.Местата са ограничени.Заповядайте!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Състезание на яз.Поцърненци
Само за радомирци ли е?А ако дойдат повече хора?
-
- ще става разбирач
Ако дойдат ще правят скарата и ще студят биратаdrebens написа:Само за радомирци ли е?А ако дойдат повече хора?

- asenfisherman
- ще става разбирач
Не е само за радомирци,от там са спонсорите на състезанието.Записването приключва при запълване на бройката,останалите са публика.За състезателите след награждаването е осигурена скара със съпътстващите напитки 

-
- ще става разбирач
Днес при Митака видях брошурки с покани за това състезание и най -отгоре пише че е организирано от ГЕРБ .Аз като съм от Бирената Партия мога ли да участвам?
п.с .Само не мога да се светна , риби ли ще ловиме или ГЕРБ нас ще ни лови за риби?

п.с .Само не мога да се светна , риби ли ще ловиме или ГЕРБ нас ще ни лови за риби?
- asenfisherman
- ще става разбирач
Естествено че може,даже си привилегирован защото има осигурен от членския ви вносribohva6ta4 написа: .Аз като съм от Бирената Партия мога ли да участвам?![]()

- Николай Неделков
- учете се от него
Кой победи ? Нещо снимки ?
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- asenfisherman
- ще става разбирач
Ники съжалявам за закъснението,но съм доста зает напоследък.Николай Неделков написа:Кой победи ? Нещо снимки ?
Първо място зае Бисер Траклев,като колегата взе и наградата за най-голяма риба,
второ място за Радослав Йорданов,трето място Христо Крумов.Награда взе и единствената дама престрашила се да мери сили с мъжете Рената Борисова (и то с не лош резултат).Награди имаше и за детската част на турнира,но протокола не е в мен и не запомних имената им

За съжаление поради неуредици (лични) преди състезанието,си забравих фотото и снимки ще имам на по-късен етап и в момента не мога да кача нищо.
Поздрави!
-
- ще става разбирач
Е голям пропуск е било това състезание. другият път да чета на време. 

- dzeviza
- ще става разбирач
Пълна трагедия е този водоем,трима колеги бяхме,с пет пръчки ,за които заплатихме по 7 лв. на пръчка ,е поне си бяхме само ние цяла неделя,освен един човечец със внучето за около час,слънчак колкото искаш
амурите не барат изобщо,нищо че се виждаха по обяд,резултата за тримата - над три кила слънчак
който обикаля храстите ,един уклей ,два костура и една червеноперка