Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

рожден ден на яз.Храбърско
рожден ден на яз.Храбърско
ето колеги и нещо и от нас двамата с Данчо.В петък стегнахме камиончето и решихме да отидем до яз.Храбърско да си празнувам рождения ден а пък се говореше че са го зарибили.Пристигнахме и гледаме язовира разделен на две попитахме пазача защо е така а той ни обясни че трофеините риби са от едната страна.С изненада установихме че таксата е вече 8лв.Но няма как и останахме .Данчо от едната срана на плувка а аз на дъно от другата.След двадесет минути данчо извика за кеп докато отида рибата си замина.последваха нови удари и за 3часа хванахме 5 шарана от 1кг до 2.5.Тогава пристигна собственика и каза че може до 5кг а другото трябва да върнем.След това дойде и компанията за рождения ден идо тук с риболова. На сутринта и 3те въдици на топка събрахме и отидохме да истрезнява ме.Равно сметката е че алкохол и риболов не става.Други колеги си бяха хванали и амури и с трофейни се бяха снимали а ние по 2 шарана и 2 каракуди и главоболие.Не мога да ви пусна снимки нещо ми пише че били голям размер
-
- новобранец
Re: рожден ден на яз.Храбърско
Колега я раздуй на какво ги морихте тия шарани. Каква друга риба има? Аз четох, че се плаща 5 лв. на пръчка. Много народ ли има? В смисъл има ли къде да си забода плувката, или...?
-
- новобранец
Re: рожден ден на яз.Храбърско
колега само на сладка царевица. едни до нас на бял извадиха 2 шарана но и много сланчак.Таксата е 8лв.места малко трудно