Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Вчера бях под Аспарухово. На мач от 15 до 35-40 м само бабушки. Излязоха и две платички но бяха по 400-500 гр.
Имам инфо че предни дни до Добромир на близка дистанция са се ловили платики.
Имам инфо че предни дни до Добромир на близка дистанция са се ловили платики.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Някой да е ходил скоро на Цонево?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
-
- вече хвърля и на тежко
Днес се връщам от двудневен риболов на Цонево,гледам излизат добри риби и не платики или червеноперки,пък никой нищо не пиши тук.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Така е колега, аз не съм ходил на цонево с месеци. Чух че нивото било много ниско.
-
- вече хвърля и на тежко
Да ниско е.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте.
На яз. Цонево разрешено ли е да се влиза с надувна лодка - без двигател ще е?
Да разрешено е може и с двигател ако имаш такъв може да те упътя накъде да отидеш но си е доста голямLinderman написа:Здравейте.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.voden64 написа:Да разрешено е може и с двигател ако имаш такъв може да те упътя накъде да отидеш но си е доста голямLinderman написа:Здравейте.
Мястото , където точно бях е до село Аспарухово , дори точно до него - в южния му край. Има някаква къща има там на еврозъюза ама не се зачетох ... та в него район ловихме.
Ако ме упътиш и за други места ще съм ти благодарен

лека и наздраве
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.
Мястото , където точно бях е до село Аспарухово , дори точно до него - в южния му край. Има някаква къща има там на еврозъюза ама не се зачетох ... та в него район ловихме.
лека и наздраве[/quote]
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюза
Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ
,арно си плуват.Има много места на Цонево.И аз понаскубах,едри каракуди точно в село Аспарухово,близо до една къща строена по хитър начин,като проект финансиран от Евросъюза

лека и наздраве[/quote]
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюза

Дърпай и не му отпускай!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Така , отдъхни си сега , поеми си въздух ... по - добре ли си?jean11 написа:Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.
лека и наздраве
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюзаПък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ
,арно си плуват.Има много места на Цонево.И аз понаскубах,едри каракуди точно в село Аспарухово,близо до една къща строена по хитър начин,като проект финансиран от Евросъюза

Кво да напрайм ся, че в бързината съм допуснал грешки. Мисля , че освен ако това не е форум за колосални капацитети с крайно леви убеждения в лингвистичната нука, можеше да ми бъде простено и да ми помогнеш с информация (ако имаш).
"Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ

И думичката наскубал гледам ти е харесала , обърнал си и внимание, Написал си изречение от което не става ясно дали в момента си в тоалетната и нямаш за какво да ползваш ръцете си. То верно Интернет е прозорец към светЪ казват, ама тази реплика не беше нужна , дори и на теб

Само не разбрах, ти искаше да ми отговориш на питането вместо колегата ???, да дадеш така важната информация за тази къща, нейния архитектурен замисъл и информация за произхода и типа дърво на гредореда ... ???
"Има много места на Цонево." Ехааа, Цонево приготви се - идвам. Ясен ми е целия язовир вече. Почти го почувствах като роден край дори.

Благодаря още веднъж и те поздравявам: http://www.youtube.com/watch?v=kRQ9bRzDJxc
Колегата просто пита за хубави места за риболов а ти му пишеш за правописни грешки ако си толкова добър и в риболова колкото с граматиката цена нямаш.Та за местата чудните скали откъм скалите дълбоко е но от рано за да си намериш място -след моста за Добромир в дясно-преди чудните скали има пункт на горското в ляво покрай него караш по разбит асфалт 1км има една купчина камъни в ляво и надолу като стигнеш язовира тръгни наляво към мостовете това са хубави места дълбоки оттам минава реката когато падне доста язовира се вижда и стария мост .Надолу има хубави места но ако си с лодка с двигател .Наслука дано съм ти бил полезенLinderman написа:Така , отдъхни си сега , поеми си въздух ... по - добре ли си?jean11 написа:Здравей , аз ходих за първи път на язовира тази неделя. Много красиво място, без специална подготовка наскубах няколко костурчета , които си плуват.
лека и наздраве
Приятелю,то кой знае какво уважение този съюз не заслужава,ама не бях виждал да се пише една дума с три грешки.Та тази къща не е на еврозъюзаПък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ
![]()
![]()
Кво да напрайм ся, че в бързината съм допуснал грешки. Мисля , че освен ако това не е форум за колосални капацитети с крайно леви убеждения в лингвистичната нука, можеше да ми бъде простено и да ми помогнеш с информация (ако имаш).
"Пък няколкото костурчета дето си НАСКУБАЛ"
И думичката наскубал гледам ти е харесала , обърнал си и внимание, Написал си изречение от което не става ясно дали в момента си в тоалетната и нямаш за какво да ползваш ръцете си. То верно Интернет е прозорец към светЪ казват, ама тази реплика не беше нужна , дори и на теб
Само не разбрах, ти искаше да ми отговориш на питането вместо колегата ???, да дадеш така важната информация за тази къща, нейния архитектурен замисъл и информация за произхода и типа дърво на гредореда ... ???
"Има много места на Цонево." Ехааа, Цонево приготви се - идвам. Ясен ми е целия язовир вече. Почти го почувствах като роден край дори.hahah. Приятелю , благодаря ти.
![]()
За толкова подробна и използваема информация дори ЦРУ , ФБР , МИ-6 , ЩЪ-10 и всичкото картограф трябва да нанесат корекции върху картите си ...
Благодаря още веднъж и те поздравявам: http://www.youtube.com/watch?v=kRQ9bRzDJxc

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря ти много колега.
Да за този път , който е покрай горското , минахме по него , но се спряхме точно , където се разклонява ... стори ни се много екстрийм надолу и не продължихме. Чак после видяхме, че от там се спускат и се качват автомобили, явно не е невъзможно
Благодаря още веднъж
Да за този път , който е покрай горското , минахме по него , но се спряхме точно , където се разклонява ... стори ни се много екстрийм надолу и не продължихме. Чак после видяхме, че от там се спускат и се качват автомобили, явно не е невъзможно

Благодаря още веднъж
- jean11
- вече хвърля и на тежко

Моля за извинение и ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Дърпай и не му отпускай!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз извинявай. Жив и здрав и наслука!jean11 написа:![]()
![]()
Искрено се посмях на всички глупости.Хайде да заровим томахавките.Хубавият форум и още по-хубавият язовир,не заслужават такива отношения
![]()
Моля за извинение и ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!