Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Къде в нета мога да намеря титаниев повод за щука.
Модератор: sapuna
Re: Къде в нета мога да намеря титаниев повод за щука.
Намерих го в един магазин в Русе на Jaxon - два струват 4 лв. Характеризира се с това, че е много тънко. Продават се в три дължини на които отговарят 6,9,12 кг. Но не съм им правил load тест и не мога да ти кажа дали това е вярно, което е написано. Някои хора казват, че за щуката дебелината няма значение, но при моите опити на Дунава има. Не съм много сигурен, но мисля, че видракс внасяха jaxon, на сайта им не го виждам, но те предлагат неща, които не са изложени в е-магазина им. Обади им се и ги питай, ако искаш мога и да ти пратя и от Русе.danev69 написа:Здрасти,колега. Аз също доста съм търсил титаниев повод,ама във Пловдив няма. За този,който пишеш можеш ли да дадеш някакъв линк да се види поне? Мерси предварително.the gers написа:оплетката е 9x9![]()
![]()
тест 14 кг

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....тея дето казват това за дебелината са ходили 5-ти за такава риба и им кажи да ходят за гъби някъде а не за риба(щука).
Хм, разбиратели има много и въпреки, че съм младо момче не вярвам само на приказки преди да пробвам и да съм се уверил, че има ефект.qno_zloo написа:.....тея дето казват това за дебелината са ходили 5-ти за такава риба и им кажи да ходят за гъби някъде а не за риба(щука).

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...Въпреки че нямаме щуките като в другите страни, ще ти дам да се обобщиш с този сайт.kasabinho написа:Хм, разбиратели има много и въпреки, че съм младо момче не вярвам само на приказки преди да пробвам и да съм се уверил, че има ефект.qno_zloo написа:.....тея дето казват това за дебелината са ходили 5-ти за такава риба и им кажи да ходят за гъби някъде а не за риба(щука).
http://www.waltonpac.org.uk/html/DropBa ... sGuide.htm
...а едно време когато 5кг щука не беше рядкост ги ловехме на повод твърд и дебел като въже за кран.
Спомням си, от един магазин култов за тогава казва ше се "бай-Иван" на Герена, от не го поводите няподобяваха две дебели струни от китара запоени с калай и вързани към куката (3-2/0-ли) с помоща пак на калай.

Аз за щука мога да си говоря много с теб.......

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Още пазя един сноп от същите поводи, от време на време ги поглеждам само. Ама и рибата много се изучи, заедно с нас!!!qno_zloo написа:поводите няподобяваха две дебели струни от китара запоени с калай и вързани към куката (3-2/0-ли) с помоща пак на калай.![]()
![]()
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Преди да го ползвате, го напънете повечко, че някои поводи не са вързани добре.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...колеги кажете на Канеле къде продават поводи, в София. 

Ето тук:qno_zloo написа:...колеги кажете на Канеле къде продават поводи, в София.
http://www.bent-fishing.com/Povod-CANNELLE-product-398
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...мерси колега, да кажа че това е марката поводи с които имам ная много щуки на водоеми които да хванеш щука е рядкост, явно са супер меки и не видими, а и според мен като потребител го кажвам.
Ползвал съм само готови с малка единична кука....
Ползвал съм само готови с малка единична кука....
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Някой ползвал ли е това ? http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=181 Цената му е доста хубава,ама дали си заслужава парите. 

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- кандидат преподавател
За линк не знам -аз си ги купувам /точно титаниеви,не волфрамови-имам и такива,ама титаниевите са по-добри/от местен търговец 3 броя за 6 лева,което ми идва добре като цена.