Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Сника от телефон
Модератор: Paublo_Eskobar
Сника от телефон
Я ми кажете как да си прехвърлям снимките от телефона във форума,че нямам фотоапарат.Благодаря Ви.[/b]
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зависи какъв тие телефона аз лично си взех Сони ериксон и беше окомплектован с кабел и диск за компа и нямам никакви проблеми след като инсталирах диска. Иначе такива кабели се продават по gsm магазините но ако копуваш задължително искаи и диск със съответният софтуер инааче не става. Другият вариянт е чрез блуитуд или инфра ред но незнам как става точно мисля че трябва да имаш съответното устроиство и на компа.
Телефона ми е NOKIA 6280 нов,има и диск,но въпросът ми е дали първо трябва да прехвърлям снимките в галерия и после във форума или директно от телефона във форума.nasco2 написа:Зависи какъв тие телефона аз лично си взех Сони ериксон и беше окомплектован с кабел и диск за компа и нямам никакви проблеми след като инсталирах диска. Иначе такива кабели се продават по gsm магазините но ако копуваш задължително искаи и диск със съответният софтуер инааче не става. Другият вариянт е чрез блуитуд или инфра ред но незнам как става точно мисля че трябва да имаш съответното устроиство и на компа.
- barutchiata ©
- Администратор
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако нямате друга галерия под ръка,то регистрирайте се и качвайте снимките си ТУК. Вярно,не е приятно,че няма да са сред другите в галерията на сайта,но поне ще можете да ги поствате в теми и мнения!Явно няма кой да реши този проблем!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Сника от телефон
kak napravi snimkata s oganq???? 
Писането на Кирилица в сайта е задължително!
rumci

Писането на Кирилица в сайта е задължително!
rumci