Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

MITCHELL продукти
Модератор: sapuna
Re: MITCHELL продукти
Повечето ми макари са такива, от някои съм доволен, други са боклук. Понеже съм по-голям, ми е останала заблудата от соца, че Митчел е върха на качеството в такъма, но явно сега е само една от многото Китайски( или Бог знае каква) марка.Така, че гледай, сравнявай-купувай-винаги си вътре 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
Ами някой са доволни,други не,,,но аз лично видях в едно от предаванията си КРАСИ ВЪРХАРА,се изказа ласково за тази фирма
НИКОГА КАПО,,,,
- mitiogt
- ще става разбирач
Да и аз съм много доволен от мач 1 макарата , ама на шекспир !assv написа:Например макарата мач 1....за парите си просто е божествена!
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Сигурно не те интересуват спинингови пръти, но тъй като беше изброил продукти на мичел и има едно "др.", имам една спининг тояга мичел елит спин на 1,80 нещо като лайт се изявява, та съм много доволен
, иначе за макари нещо не ме кефят...

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От доста години MITCHELL, са под шапката на гиганта PURE FISHING (CHINA), който притежава правата и върху други много големи фирми и марки, които навремето бяха имена в риболовната индустрия, като SHAKESPEARE, PENN, BERKLEY, ABU GARCIA...не, че сега не са имена, но времената са други и предвид развиващият се пазар и свитите потребителски възможности, правят продукти за всеки джоб ( от ефтини и некачествени боклуци до въдици и макари струващи всяка една стотинка от цената си. Аз притежавам щаранджийски пръчки BERKLEY B1, и смея да твърдя, че са уникални, като са произведени от същия китайски концерн, без преди това фирмата в американския си период да е правела подобен род въдици...!
Специално MITCHELL, имат доста прилична продукция и имайки в предвид, че в миналото са произвеждали основно спинингови такъми, то няма база за сравнение със сегашната шаранджийска такава. За това приказки от рода...ех едно време какви въдици и какви макари правеха са меко казано смешни.
Заключение...сравнително добри неща, на сравнително прилични цени.
Специално MITCHELL, имат доста прилична продукция и имайки в предвид, че в миналото са произвеждали основно спинингови такъми, то няма база за сравнение със сегашната шаранджийска такава. За това приказки от рода...ех едно време какви въдици и какви макари правеха са меко казано смешни.
Заключение...сравнително добри неща, на сравнително прилични цени.
-
- новобранец
Sorry за намесата - за евтините производства да. Топ сериите НЕ - скъпите въдици се правят в европа 100%.tamihal написа:От доста години MITCHELL, са под шапката на гиганта PURE FISHING (CHINA),
И Pure Fishing си е европейска търговска марка...
http://www.purefishing.com/
-
- ще става разбирач
Колега с тази тема която си пуснал само ще се объркаш.
Всеки си има предпочитания и слабост към някоя марка. Едни са издигнали в култ Тиката, други Окумата и т.н.
Решаваш и вземаш, след питане за конкретно избраните от теб продукти, че при всички има "издънки" ако ме разбираш правилно.
Като марка са добри и то много, според мои приятели които са верни фенове на марката и казват, че трудно биха я сменили.
Успех!!!
Всеки си има предпочитания и слабост към някоя марка. Едни са издигнали в култ Тиката, други Окумата и т.н.
Решаваш и вземаш, след питане за конкретно избраните от теб продукти, че при всички има "издънки" ако ме разбираш правилно.
Като марка са добри и то много, според мои приятели които са верни фенове на марката и казват, че трудно биха я сменили.

Успех!!!
Аааааа, за Мичел питаш само sstoianov и никой друг.ribar4oto написа:ако е вазможно да си дадете мнението за продуктите на марка MITCHELL,.
Той лови акули с тях.
Лошото е , че в момента не му е възможно да си даде мнението

П.П. Сори за спама, ма не се сдържах, толкова неща прочетох тея дни в "магазина" за Мичел, че...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Ползвам продукти на Мичел и то в най-ниския им ценови клас. Много съм доволен, защото за малко пари имам прекрасни такъми, които не са ме подвеждали. Използвам ги за спинингов риболов. За макарите им мога да имам забележки, но за въдиците им мога само да ги хваля. В по-горния им ценови клас предполага, че и качеството се качва драстично. Все-пак всичко е индивидуално и всеки си преценява сам.
Имам комплект за мачов риболов на Мичел за 109 лв. Пръта е 3,90 м. 209 гр.акция до 20 грама и макарата с 3 лагера мачова. Мога да дам мнение, че са отлични за хора с по-малко пари. А техните болонези нямат равни в момента -но са много скъпи. Изборът колега е твой. Имам от 70-те години макари на Мичел с един лагер за спининг и все още работят.
И аз я ползвам и смятам ,че наистина е едно доста добро изпълнение на добра ценаmitiogt написа:Да и аз съм много доволен от мач 1 макарата , ама на шекспир !assv написа:Например макарата мач 1....за парите си просто е божествена!

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- mitiogt
- ще става разбирач
имам в предвид mach 1 на шекспир , а НЕ на митчел , те имат ли такъв моделmartineti написа:И аз я ползвам и смятам ,че наистина е едно доста добро изпълнение на добра ценаmitiogt написа:Да и аз съм много доволен от мач 1 макарата , ама на шекспир !assv написа:Например макарата мач 1....за парите си просто е божествена!

Любими Риболовни сайтове:
Да и аз съм много доволен от мач 1 макарата , ама на шекспир ![/quote]
И аз я ползвам и смятам ,че наистина е едно доста добро изпълнение на добра цена
[/quote]
имам в предвид mach 1 на шекспир , а НЕ на митчел , те имат ли такъв модел
[/quote]
И аз за шекспир говоря
И аз я ползвам и смятам ,че наистина е едно доста добро изпълнение на добра цена

имам в предвид mach 1 на шекспир , а НЕ на митчел , те имат ли такъв модел

И аз за шекспир говоря

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Зь мен сопата е важна-има едни синички мичелчета карбон за около 80 пари и са докта яки и универсални.Не са много леки но фъргат надалеко и вадят с лекота рибета над 3 кила-ползвам я за бомбарда предимно.Успех