Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА не спи :D
Модератор: bobopeli
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ИАРА не спи :D
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=50805
Все пак има актове и срещу ИЗВЕСТНИ извършители,което е радостно !
Все пак има актове и срещу ИЗВЕСТНИ извършители,което е радостно !
MILF - Man, I love fishing !
-
- ще става разбирач
Re: ИАРА не спи :D
Браво .
Дано е все така и за напред ...
Дано е все така и за напред ...
Спи та чак хърка!Бракониери от години най нагло вилнеят в резервата Сребърна!
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Спят през деня за да бракониерстват през ноща
А бракониерите за да не им пречат през ноща вършат това на обяд

А бракониерите за да не им пречат през ноща вършат това на обяд

Питам го бракониера познаваме се:
-Защо ве човек?
отговаря:
-Защото за една вечер там хващам колкото за два дена по Дунав.
-Нали знаеш че там е най-голямото мръстилище около Силистра,как да има по Дунава кото и разказвате играта още в блатото?
-Ами като са ми гладни децата какво да правя?!
Така стоят нещата там!
-Защо ве човек?
отговаря:
-Защото за една вечер там хващам колкото за два дена по Дунав.
-Нали знаеш че там е най-голямото мръстилище около Силистра,как да има по Дунава кото и разказвате играта още в блатото?
-Ами като са ми гладни децата какво да правя?!
Така стоят нещата там!
ИАРА е само видимата част от спящите институции!Следват ДВНСК или както там им е името защото тази риба няма документи за произход.Транспортира се до разни малки магазинчета с 30 годишна Лада без необходимите разрешителни за превоз.Следват НАП щом няма документи за стоката значи не се плащат данъци за нея.А после гледаме по телевизията как еди колко деца се натровили!Питам се има ли работеща институция в тази държава?
[quote="aleko"]-Ами като са ми гладни децата какво да правя?!
[quote]
Направо се разплаках, честно... Миличките деца... Как са живички, не знам... Добре, че тати ги храни с прясна рибка та не умират от глад, миличките... Ей, деееба и тъпата държава, евала и, че насмогва на толкова паразити.......
[quote]
Направо се разплаках, честно... Миличките деца... Как са живички, не знам... Добре, че тати ги храни с прясна рибка та не умират от глад, миличките... Ей, деееба и тъпата държава, евала и, че насмогва на толкова паразити.......
Който пие няма глисти!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз също съм на мнение,че не само ИАРА трябва да се вземе в ръце.Ако наистина се правят проверки по магазините за риба и се проверяват документи за произход на рибата,нещата ще потръгнат.Писна ми да гледам табели "Костур-ЖРЕБЧЕВО,Бяла риба-ЖРЕБЧЕВО" и тн. Ако има такива проверки ще има риба по нашите водоеми.Най-много да останат разни мангали дето хващат с мрежата за собствена консумация,ама той да яде ,да яде ... колко да яде ?! Да спре промишления риболов от НЕпромишлените зони,а другото е бял кахър на фона на цялата ситуация с рибното ни "богатство" .
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ако доидете по долното течение на река Искър ще се обедите че иара спи..и не само спи ами и хърка...не остана риба вече..или ако има е толкова наплашена от токаджийте че не иска да кълве,,сега току що се прибрах от риболов...от 6.00 до 10.20..абсолютно валатче....
как така поне една риба не хванах...язък за реката..беше толкова хубава и се ловяха хубави риби....мамка и деба и на бракониери...иара тази година аз лично няма да си извадя билет...
как така поне една риба не хванах...язък за реката..беше толкова хубава и се ловяха хубави риби....мамка и деба и на бракониери...иара тази година аз лично няма да си извадя билет...
Последно промяна от ribolovcho на Сря Авг 31, 2011 9:49 am, променено общо 1 път.

В Добрич на пазара има няколко рибни магазина в който целогодишно(дори по време на забраната) се продават маломерни калкан и сом.Публична тайна е,само служителите на ИАРА не виждат!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Проверете ги дали дишат, да не се окаже, че се умрели бре 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Има нящо верно около Софето не остана локва неизтарашена от мрежи,маи са умрени тези от ИАРАchirusa_bg написа:Проверете ги дали дишат, да не се окаже, че се умрели бре

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Още малко по темата :
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=51000
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=51000