Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос:зарибяване със шаран...
Модератор: dantho.mihov
Въпрос:зарибяване със шаран...
Здравейте,извинявам се ако темата не е за тук.
От Днес съм собственик на язовир 40 декара(мечтата ми се сбъдна
)
та теи като нямам нужната информация искам да попитам вас,намерих фирма която ще ме снабди със зарибителен материал шаран с тегло от 60 до 200 гр.човека ми каза че повечето са към 200гр-колко приблизително да пусна във язовира(казаха ми че ако е повече може да се разболее от червенка
)
Другият ми въпрос е поръчах 30-тона бирена каша и имам около 3-4 тона пшеница смесена със царевица-как да постъпя при храненето?
И за колко време ще порасне рибката от 200гр до към 1,500гр
и последно каква друга риба мога да пусна в язовира( по принцип е равен няма папури
има малко водорасли най дълбоката част е в средата до шахтата и е с дълбочина не повече от 3,50-4м утре чакам булдозер да направи две малки водоемчета над този така вода вода ще има постоянно.
Благодаря за отделеното време
От Днес съм собственик на язовир 40 декара(мечтата ми се сбъдна

та теи като нямам нужната информация искам да попитам вас,намерих фирма която ще ме снабди със зарибителен материал шаран с тегло от 60 до 200 гр.човека ми каза че повечето са към 200гр-колко приблизително да пусна във язовира(казаха ми че ако е повече може да се разболее от червенка

Другият ми въпрос е поръчах 30-тона бирена каша и имам около 3-4 тона пшеница смесена със царевица-как да постъпя при храненето?
И за колко време ще порасне рибката от 200гр до към 1,500гр
и последно каква друга риба мога да пусна в язовира( по принцип е равен няма папури

Благодаря за отделеното време
-
- ще става разбирач
Re: Въпрос:зарибяване със шаран...
За водораслите предполагам, че белия амур ше свърши добра работа...
s4etovod благодаря за отговораs4etovod написа:За водораслите предполагам, че белия амур ше свърши добра работа...
водораслите не са проблем,те са много малко,мислех че ще получа отговор на другите въпроси,днес ходих до Тракийски университет Стара Загора,срещнах се със един "специалист които ми поиска 100лв" маи ще се плаща

другата седмица съм на търг за друг водоем с площ около 80 декара,които мисля да направя за спортен риболов -въпроса ми за него е вие като колеги рибари,какво ще ме посъветвате за самият язовир,смисъл какъв вид риба да има,да имали достъп до самото място с автомобил или да си има паркинг , и ако нещо се сетите като съвет ще съм много благодарен.
като проект съм решил да се направят не повече от 30-40 места по язовира със шатри,маси,столове и място за палатки,такса от сорта на 20лв за 24 часа-първа хваната риба на 2кг безплатна със възможност за приготвяне на място,всяка следваща на цена(тука нищо не мога да кажа за момента) разполагам със готов проект които ще ме финансира за зарибяване със големи риби,също като идея си мисля за примерно 20-риби със сложена обица (при уловена такава риба 1-сезон безплатен достъп до язовира) една безплатна бира за всяка жена

Та какво мислите за идеята,бихте ли посетили такова място?
- Антон Тонев
- сериозен играч
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011
Според мен твоя язовир е малък в сравниние с този, но прочети цялата тема и ще разбереш как да си управляваш язовира.
Според мен твоя язовир е малък в сравниние с този, но прочети цялата тема и ще разбереш как да си управляваш язовира.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев