След работен ул :)

Модератори: bobopeli, sapuna

ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

След работен ул :)

Мнение от ivo Vratsa »

Мили приятели, тежко е шест дни да се работи :D та за това, вчера реших да направя един бърз ул след работа. Взех една кутишка примамки и откъснах :lol: Естествено сред тях имаше и Айриа мен канк - сив :shock: . Още не го бях сефтосал този цвят, та реших да поправя тази несправедливост. Както се и очакваше още на първото вирче, това воблерче излови, де що има дребосък, като за малко и един батко към 300 гр. да извади, но въпросния беше кьорав и не улучи. След това пък следваше воблера и замалко да ми се блъсне в краката, като на 40 см от мен ме видя и откъсна панически :lol: Водата бистра и маловодна. :? Викам си - тоя е ясен, я да пробвам едни други дето са се доказали. И на тях също имах успех.

Изображение

На този воблер имах и по-сериозен удар, но не се закачи. Отново един по-дебеличък атакува, но пак неуспешно - недогледа и той :lol: и само видях как подви опашка :)
Опитах с дуг модел и пак такива разбойници.

Изображение

Не съм ги бройл, но хванах сериозна бройка. И така наврях се в едни буедаци :lol: и си ловя, а времето лети. Ненадейно минаха 2 часа и стана 20:30. Няма такава тъмница :shock: Както се бях запилял в тия ми ти гори...няма прибиране :idea: С триста зора излязох и намерих къде съм спрял :twisted: :lol:
Качих се и отпраших, а то на Враца даже и валяло :shock: Та така - релаксирах добре, че нещо бях изостанал с риболова тия дни. Но тези дни ще се поправя. :wink:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: След работен ул :)

Мнение от GODzillata »

Ивчо, ако работата пречи на риболова - зарежи работата! :wink:
Арни рибоци си хванал. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”