Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

сайт
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
сайт
не знам дали е редно може да има и засегнати от това,но защо правят други сайтове,като едни и същи хора пишат и в трите и се обезсмисля.като в единия на 10 дена има някакви коментари ,старо инфо.нямам нищо против това,но колега и в трите пише едно и също,няма да цитирам,не искам да обидя някой.ако има някаква далавера от цялата работа,да правя и аз,без туй се чудя къде и в какво да вложа някой лев.а и колеги задават и в трите форума един и същи въпрос.аз мисля,че има разбиращи от риболов и в трите и по-някакъв начин може да има засегнати.още повече,че отговарят едни и същи хора.по-добре да е по-интереси,както има карпов сайт.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- dimitar_
- сериозен играч
Ами всеки има право да пише където и колкото си иска , друг е въпроса дали ще е полезен , или ще върти едно и също като "развалена плоча".
Аз лично предпочитам да си пиша тук , защото хората ми харесват , има си и "улегнали", има си "шантави" , скука няма , а и все още не съм намерил въпрос на който да не могат да отговорят !
А колкото до другите форуми , чета си ги , и там има интересни хора , различни мнения и т. н. , болестта ни е обща , какво да си търсим кусури , всеки има право на място под слънцето ... !
Аз лично предпочитам да си пиша тук , защото хората ми харесват , има си и "улегнали", има си "шантави" , скука няма , а и все още не съм намерил въпрос на който да не могат да отговорят !
А колкото до другите форуми , чета си ги , и там има интересни хора , различни мнения и т. н. , болестта ни е обща , какво да си търсим кусури , всеки има право на място под слънцето ... !
- Николай Неделков
- учете се от него
А и друго.В нашия форум има от най малките( такива 92-94 набор ) до най-големите( над 50 години) привърженици на риболова.Всичко тук е на 6. И аз съм регистриран и на 3те места,даже като се замисля не са само 3 но тук е най хубаво,а и разбира се си имаме 5кила с неговите "размисли и страсти" 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;