Бяла риба на тролинг на яз. Горни Дъбник

Модератор: sapuna

Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Бяла риба на тролинг на яз. Горни Дъбник

Мнение от lz5bf »

Някой може ли да сподели някакво инфо за този язовир.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

бях там преди две седмици.имай на предвид,че няма грам сянка и духа много вятър.също внимавай защото месните раэпъват доста комбайни.също така минават от иара на проверки.бях от към пътя эа софия.эа телишкия ръкав ми каэаха,че ако эавали няма излизане.успех ако ходиш.
Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Мнение от lz5bf »

благодаря Цецо а нещо откъм удари.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
HANI
новобранец
новобранец

Мнение от HANI »

Колега за бяла на тролинг немога да ти кажа, но излиза на дъно на уклей привечер и сутрин раничко ,но са малки рибетата около 0,5 кг.А за мирни риби може да се наслаждаваш на хубави платики ,като на дъно на царевица от консерва има екземпляри над килограм.Има и хъбава каракуда но не е активна а бабушката си е целодневната занимавка.За шаран имаше някакво инфо от редовните посетители но били много малки по 0,3кг.Има и толстолоп но целенасочен за него не съм виждал освен знаете как практикуват местните.Да те предопреда има много миди които ксатвлакното а раците са фалшивото кълване. Инфото е от преди една седмица.дано съм ти бил полезен.А и аз да ти кажа както колегата: ceco65 спомена ЖЕГАТА Е НЕПОНОСИМА.
НАСЛУКА!!!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ако ходиш със ЗЕФИРА знай че няма удобниместа за пускане на лодката брега е доста кален,за бялата на тролинг пробвай привечер когато се смрачава,бях там 2004г. и нямам голям успех и съм го отписал.
Стоян
новобранец
новобранец

Мнение от Стоян »

там не сам ходил ама сам чувал че дава
кълве ли
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

.

Мнение от ceco65 »

пуснаха два комбайна и извадиха 1 бяла около кило.движат се в диапазон 0.500-1кг.за мидите завравих да напиша но ми е...а майката на влакното.толстолоба ко къцкат на троики преди стената защото е във плиткото.не могат да ги изненадат защото нивата на иара се вижда от далеч.със лодка никой не се разхождаше.иначе платички и бабушки бол.и на плувка и на дъно. :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”