Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на тролинг на яз. Горни Дъбник
Модератор: sapuna
Бяла риба на тролинг на яз. Горни Дъбник
Някой може ли да сподели някакво инфо за този язовир.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
=
бях там преди две седмици.имай на предвид,че няма грам сянка и духа много вятър.също внимавай защото месните раэпъват доста комбайни.също така минават от иара на проверки.бях от към пътя эа софия.эа телишкия ръкав ми каэаха,че ако эавали няма излизане.успех ако ходиш.
Колега за бяла на тролинг немога да ти кажа, но излиза на дъно на уклей привечер и сутрин раничко ,но са малки рибетата около 0,5 кг.А за мирни риби може да се наслаждаваш на хубави платики ,като на дъно на царевица от консерва има екземпляри над килограм.Има и хъбава каракуда но не е активна а бабушката си е целодневната занимавка.За шаран имаше някакво инфо от редовните посетители но били много малки по 0,3кг.Има и толстолоп но целенасочен за него не съм виждал освен знаете как практикуват местните.Да те предопреда има много миди които ксатвлакното а раците са фалшивото кълване. Инфото е от преди една седмица.дано съм ти бил полезен.А и аз да ти кажа както колегата: ceco65 спомена ЖЕГАТА Е НЕПОНОСИМА.
НАСЛУКА!!!!!!
-
- кандидат преподавател
.
пуснаха два комбайна и извадиха 1 бяла около кило.движат се в диапазон 0.500-1кг.за мидите завравих да напиша но ми е...а майката на влакното.толстолоба ко къцкат на троики преди стената защото е във плиткото.не могат да ги изненадат защото нивата на иара се вижда от далеч.със лодка никой не се разхождаше.иначе платички и бабушки бол.и на плувка и на дъно.