Кустуровкуснотия

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Кустуровкуснотия

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Аз си къцам риба,но до скоро винаги хвана ли костур го пусках защото е много сложен за чистене,но скоро ми се случи да попадна на тази тема и преди няколко дни направих 50тина костура одрах ги, и верно нема такава вкусотия и кожа и месо :drinkers: :drinkers: :drinkers: Тия дни пак ще наловя и ще пробам долната тема за чирусите :drinkers: :bear:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Ха сега да те светна за чируз от костур :idea: :idea: :wink: :
Костура го изчистваш и одираш по който начин ти е удобно.Слага се в саламура да плува яйце в нея за 24 часа.След това го слагаш в оцет за не повече от половин час и го изваждаш.Навързваш го на връзки и го сушиш 5-6 дни.
:idea: :idea: :idea: Приготвяне на мезе за ракия,вино,бира и лимонада :D :
Чируза си слага на горещ котлон за 2-3 мин.,като се обръща на всеки 30 сек.След това се отделя месото(като е топъл става много лесно),слага се ситно нарязан копър,зехтин и много лимон,оставя се да отлежи докато се изстуди питието и се почва :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: .....
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Аз четох из форумите,че става без дрането и от солта кожата сама почвала да се бели,защото ако требе се дере работата става много дебела :P
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”