Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав 02-06.09
Дунав 02-06.09
Всичко започна с излизането в отпуска. От там на сетне ми разписаха 4 дена риболов и какво му трябва още на човек - веднага влязохме в Дунава.
Риболова в петък започна така: разделихме се с моя човек аз реших да пробвам едно място от брега а той я търсеше в чуканите. При мен нещата тръгнаха обещаващо - 2 мощни удара (нереарилизарни
) и няколко причуквания.... Партньорът ми изкара 2 шаранчета като не сме ги теглили (всичките бяха един калибър) ще ги видите по-долу.
Събота - гадни облаци от към Русе... Достаа се почудихме да влезем ли, ама влязохме
Аз пак на същото място от брега. Е получи ми се този път, до обяд 5 шаранчета, едно изтървано едно пуснато и 2 изправени куки. Това само до 12ч на обяд от 9 сутринта... Не можех да си седна на стола камо ли да гледам фидер
Моят партньор от чуканите него ден - нищо.
В неделя пак съм на същото място от брега цял ден висене, сменяне на дистанции, стръви - валат, ама класика без удар!!!! Все едно риба не съм вадил от там никога...
Забелязах, че много хищник скача.
Понеделник пак на мястото от брега. Една въдица с монтаж за бяла риба, фидер и шаранска. Бялата беше много активна сутринта. Кълвеше си както на цял облез така и на половинка (опашка или глава). Хванах четири бебета (бели рибки), които пусках с надежда да викнат я баба я дядо, е не беше много едра но е добра. Фидера се отчете с активност. Излезе таранка, мренка, платички, два пирговски ергена абе дунавска разна.
Моят човек от чуканите се върна с 1 шаранче.
Вторник реших да ловя с него от лодката в чуканите. Опекох се като змей, но така и нямаше удар.....до 11:15. Мощно се опита да ми дръпне сопата от лодката но я хванах... Държах я с две ръце и не можех и не можех да извадя върха и от водата. Някакво добиче ме натискаше надолу. След известно време така линията олекна изведнъж. Обрах и извадих, отново отворена кука. Както и да е, поне вдигнах малко адреналина
С кофти късмет се прибрах днес.
Някой ако иска нещо да пита. Наслука на всички колеги!

Риболова в петък започна така: разделихме се с моя човек аз реших да пробвам едно място от брега а той я търсеше в чуканите. При мен нещата тръгнаха обещаващо - 2 мощни удара (нереарилизарни

Събота - гадни облаци от към Русе... Достаа се почудихме да влезем ли, ама влязохме

Аз пак на същото място от брега. Е получи ми се този път, до обяд 5 шаранчета, едно изтървано едно пуснато и 2 изправени куки. Това само до 12ч на обяд от 9 сутринта... Не можех да си седна на стола камо ли да гледам фидер

В неделя пак съм на същото място от брега цял ден висене, сменяне на дистанции, стръви - валат, ама класика без удар!!!! Все едно риба не съм вадил от там никога...
Забелязах, че много хищник скача.
Понеделник пак на мястото от брега. Една въдица с монтаж за бяла риба, фидер и шаранска. Бялата беше много активна сутринта. Кълвеше си както на цял облез така и на половинка (опашка или глава). Хванах четири бебета (бели рибки), които пусках с надежда да викнат я баба я дядо, е не беше много едра но е добра. Фидера се отчете с активност. Излезе таранка, мренка, платички, два пирговски ергена абе дунавска разна.
Моят човек от чуканите се върна с 1 шаранче.
Вторник реших да ловя с него от лодката в чуканите. Опекох се като змей, но така и нямаше удар.....до 11:15. Мощно се опита да ми дръпне сопата от лодката но я хванах... Държах я с две ръце и не можех и не можех да извадя върха и от водата. Някакво добиче ме натискаше надолу. След известно време така линията олекна изведнъж. Обрах и извадих, отново отворена кука. Както и да е, поне вдигнах малко адреналина

Някой ако иска нещо да пита. Наслука на всички колеги!

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Дунав 02-06.09
Браво бе колега стига за рибена чорба по дунавски. И вярвам че не си запазил шаранетата. 
Пп.И вземи си смени куките.

Браво колега,три куки изправени,трябва да са били някои чудовища... 

-
- научил се да хвърля
Браво,все е нещо!А фидера на едър-торен ли имаше слука за тези таранки!Следващият път повече риба с по-големи размери!
колега по добре си вземи шаранчетата че са малки спор няма ама много си ги позянил в този живарник останали са без опашкиdako71 написа:Браво бе колега стига за рибена чорба по дунавски. И вярвам че не си запазил шаранетата.
- Whassup
- ще става разбирач
Браво колега, крайно време беше дунава да почне да дава повече риба, откога го чакам тоя момент 

iliaka На фидера лових само на бял. На торен двата пирговски ергена излязоха, и няколко малки сомчета, които пусках веднага.