НАЙ НЕПРИЯТНИЯ МОМЕНТ ОТ ЕДИН ИЗЛЕТ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

НАЙ НЕПРИЯТНИЯ МОМЕНТ ОТ ЕДИН ИЗЛЕТ

Мнение от Краси_поборника »

Мисля че на мене почти всичко ми се е случвало:да изпусна голяма риба,да ми откраднат въдици,сина ми кой е на 3 годинки да вземе с клечка да ми изпусне гумите на колата,сутрин да си намера вудиците барабар със стойката на 5мт. във водата и да са зверки оплетени и да няма риба,да ми се обади шефа че трябва да дойда на работа а аз съм на 300 км.,и какво ли не но най ми е неприятно след дългодневен излет кото си затръгвам да събирам целия цирк то палатки лодка и тем подобони цигании,направо ме хващат нервите,и са мо си мисля:лесно им е на пенсионерите риболовци могат да си седят за риба до първи сняг,а аз трябва да копам още 25год. за пенсия. :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ще ми се след 25 години да те питам , но не се знае дали ще устискам още толкова , а иначе щом досега не си се отказал , отърване няма , времето край водата винаги минава неусетно , и все ни се струва , че е малко ... !
А сина ти да знаеш , ще стане човек , щом прави бели , едно е сигурно , ще калява характер ! Да е жив и здрав , и дано ти помага с кепа ...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ами за това се бориме МИТАК да устискаме за 120лв.пенсия и да сме живи и здрави и време за риболов да има,малееей как ще си седя по цели месеци по язовирите само да доживея,писна ми за по2-3дена докато направя лагера и трябва да го сабирам.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

то е хубаво да седим с месеци на язовира ама с тия 120лв накаде.те няма да стигат само совра да заформиме.да се надяваме,че децата ще помагат да са живи и здрави,а и ния покрай тях.желая успешен ден на всички. :D
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: =

Мнение от nasco2 »

ceco65 написа:то е хубаво да седим с месеци на язовира ама с тия 120лв накаде.те няма да стигат само совра да заформиме.да се надяваме,че децата ще помагат да са живи и здрави,а и ния покрай тях.желая успешен ден на всички. :D
Ще ядем риба бре, ако е останала до тогава.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За мен не епроблема в прибирането на багажа, не че не ме дразни де :D . Като се прибера съм намятал всичко как дойде в колата и трябва да го разтоварвам пък съм много изморен и мечтая за легло направо превъртам :evil: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Най-неприятния момент? Срещата ми най-вече с боклука, оставен от всички "истински" риболовци...
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Най неприятно е да си забравиш всичката стръв!
Или ако ловиш на тухла четворка някой да те прекъсне :D :D :D :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ами ако този който те прекъсне иска да се включи в риболова на тухла и е леко объркан :lol: :lol: :lol:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ivak-готин си-влез при Сапуна и прочети вица-НАСЛУКА! :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ей го в авторския му вариант:
rino712 написа:Отива 1 рибар на реката да лови риба,пробва няма,пробва пак капо.Ядосал се отишъл до колата хвърлил такъмите,взел от багажника 1 тухла-четворка и си я сложил на главата.Минава 1 мома и го пита какво прави с 4ката на главата а оня-ами ловя си.Мацката-е как така ловиш,нашия-ами така,тя пак пита и рибаря и вика-пусни ми веднъж и ще ти кажа.Оная ама аз да не съм такава, и нашия -ако искаш иначе не казвам-и нали жената е любопитна-пуснала му и пак пита-е казвай сега как ловиш с 4ката на главата, - и рибаря-ами лесно,като видя,че не върви,слагам 4ката на главата и хващам-ето виж сама,днес на въдицата не кълве ама ти си ми третата на четворката :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”